Samsung GALAXY S10. Vestea PROASTA pentru Fani

Samsung GALAXY S10. O veste foarte proasta pentru fani a venit astazi in legatura cu noile modele de telefoane pregatite de catre compania coreeana acum.

16

Samsung GALAXY S10 snapdragon

Samsung GALAXY S10. O veste proasta pentru fanii care asteapta lansarea acestui model de telefon au venit astazi, iar din pacate coreenii de la Samsung se gandesc sa ia o decizie care cu siguranta va dezamagi multa lume. Stiti probabil ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat in patru modele pe pietele globale, o versiune ieftina cu ecran de 5.8 inch, una premium cu ecran de 5.8 inch, una premium cu ecran de 6.4 inch si o ultima versiune premium, tot cu eran de 6.4 inch, dar si cu 5G.

Samsung GALAXY S10. Vestea proasta vine pentru versiunea ieftina, care ar urma sa fie pusa in vanzare impreuna cu modelele celelalte, iar asta pentru ca ar urma sa ajunga pe piata cu un chip Qualcomm Snapdragon 845. Daca nu va este familiara denumirea, ei bine vorbim despre actualul procesor folosit in toate telefoanele Android, iar in martie 2019, cand va fi lansata seria Samsung GALAXY S10, acesta va fi vechi de 1 an de zile, deci va oferi performante de anul 2018, nu 2019.

Samsung GALAXY S10. Vestea PROASTA pentru Fani

Samsung GALAXY S10. Versiunile care vor fi puse in vanzare vor avea 4/6 GB de memorie RAM, si 64 – 128 GB spatiu de stocare, totul la preturi cuprinse intre 650 – 750 de euro, deci este o alternativa pentru iPhone XR. Desigur ca pe partea de performante va fi net inferior iPhone XR daca va avea acel chip Snapdragon 845, insa chiar si asa, cu preturi suficient de mici, versiunea ieftina a Samsung GALAXY S10 ar putea genera vanzari destul de bune pentru compania coreeana.

Samsung GALAXY S10. Modelele premium ale seriei vor avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820, plus cel mai mai probabil minim 6 GB de memorie RAM, inclusiv pentru modelu de 5.8 inch. Este deasemenea de asteptat si ca modelele premium ale Samsung GALAXY S10 sa aiba minim 128 GB spatiu de stocare, insa aici deocamdata nu exista informatii foarte clare, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in perioada urmatoare.