Android. Functia GROZAVA IMPUSA pe Telefoane

Android. O functie grozava lansata de catre compania Google in versiuena 9 a sistemului de operare, este acum impusa pe telefoanele utilizatorilor.

android dark mode

Android. 2018 a fost un an cu multe schimbari pentru sistemul de operare al celor de la Google, iar dupa cum prea bine stiti, printre noutati se numara si un dark mode, care este disponibil nativ pe telefoanele Google Pixel 3 in momentul de fata. Cei de la Google nu au ales denumirea dark mode pentru aceasta functie din Android, ci Night Mode, iar conform unei descoperiri pentru cea mai recenta actualizare de securitate, ea e impusa automat pe telefoane.

Android. In momentul in care utilizatorii activeaza pe telefoane functia Battery Saver, acest Night Mode, adica dark mode, este activat automat pentru interfata, dupa cum puteti vedea in imaginea animata de mai jos. In momentul de fata functia Night Mode din Android este “ascunsa” printre optiunile care sunt disponibile dezvoltatorilor de aplicatii, dar oricine o poate folosi pe propriul telefon Google Pixel 3, daca isi doreste cu adevarat acest lucru.

Android. Functia GROZAVA IMPUSA pe Telefoane

android dark mode 1

Android. Desi Night Mode este in mod predefinit dezactivat de catre compania Google pe telefoane, in momentul in care functia Battery Saver este activata, sistemul se activeaza automat impreuna cu ea, fara optiunea de a schimba aceasta setare. Google a spus chiar saptamana trecuta ca utilizarea unui dark mode in Android poate reduce cu pana la 60% consumul de baterie in folosirea aplicatiilor, asa ca impunerea folosirii Night Mode nu este chiar o surpriza.

Android. In aceeasi masura, cei de la Google ii incurajeaza pe producatorii de telefoane, dar si pe dezvoltatorii de aplicatii, sa adopte interfete cu dark mode pentru propriile creatii, asa ca e foarte posibil sa fie disponibile mai multe in viitor. Deocamdata acest Night Mode este activat in mod automat impreuna cu Battery Saver doar pe telefoanele Google Pixel 3 care au instalata cea mai recenta versiune a Android, insa si alti producatori o pot integra in propriile telefoane.

14 COMENTARII

  1. vad, dar nu era pt tine mesajul…calmeaza-te stiu ca te enerfeaza ca samsung nu tine pasul
    PS: vezi ca Alzheimer are alta conotatie

  2. nu are cum sa vada asa ceva pt ca nu are mac…iar pe net nu face dreptate…iar lumea il foloseste pt a demonstra “basic” stuff

  3. “Samsung launches Exynos 9820, It is based on the 8 nm”
    Unde esti GEORGEL ???? parca ziceai ca va fi cel mai cel 7nm de pe piata mobila
    Teapa mare Georgel, arata cat de multe nu stii sau cat de des ne minti

  4. nu are cum sa vada asa ceva pt ca nu are mac…iar pe net nu face dreptate…iar lumea il foloseste pt a demonstra “basic” stuff

  5. vad, dar nu era pt tine mesajul…calmeaza-te stiu ca te enerfeaza ca samsung nu tine pasul
    PS: vezi ca Alzheimer are alta conotatie