Android 9. Iata CAND se Lanseaza pe Samsung GALAXY S9

Android 9. Lansarea pe Samsung GALAXY S9 impreuna cu One UI a fost dezvaluita, iata de cand vei putea face instalarea si vei putea folosi noua interfata.

android 9 samsung galaxy s9 feat

Android 9. Samsung GALAXY S9 urmeaza sa aiba disponibila aceasta actualizare, impreuna cu noul One UI pe care coreenii il au in plin proces de dezvoltare, iar saptamana trecuta s-a anuntat cand se lanseaza versiunea beta a sa. Conform datelor publicate de catre cei de la Samsung, prima versiune beta a Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus va fi lansata in data de 16 noiembrie, si va fi oferita impreuna cu One UI.

Android 9. Actualizarea este una extrem de importanta pentru utilizatorii Samsung GALAXY S9 deoarece aduce o multitudine de noutati pentru ei, inclusiv ceasta interfata modificata One UI, care va inlocui Samsung Experince. Dupa cum prea bine stiti deja, pe 16 noiembrie are loc Black Friday 2018 in Romania, deci veti putea cere sa fiti inclusi in programul de testare beta a Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 chiar in ziua in care veti profita si de cele mai mari reduceri din aceasta pagina.

Android 9. Iata CAND se Lanseaza pe Samsung GALAXY S9

Android 9. E posibil ca in data de 16 noiembrie sa nu fie deschis programul de testare beta chiar pentru intreaga planeta, dar aceasta informatie nu este deocamdata confirmata oficial de catre coreeni. Daca totusi acest lucru este adevarat, atunci e foarte posibil ca Android 9 sa fie disponibil in versiune beta din 16 noiembrie doar pentru anumite tari, nu neaparat si Romania, iar utilizatorii din tara noastra vor trebui sa astepte ceva mai mult pentru a instala actualizarea.

From this it can be seen that from the 15th of November you can register for the beta in Germany and therefore presumably also in South Korea and the USA. The second phase of the beta should start shortly thereafter.

Android 9. Pentru Samsung GALAXY S9 si S9 Plus vom vedea multe schimbari multumita acestui One UI, inclusiv un dark mode pentru intreaga interfata, si noi gesturi de control pentru telefoane. Lansarea oficiala a Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus ar urma sa aiba loc undeva prin cursul lunii ianuarie, insa deocamdata o data clara nu a fost stabilita de catre compania coreeana, dar o vom afla pana la finalul anului 2018.