Android 9. Vestea PROASTA pentru Telefoanele Samsung

Android 9. O veste foarte PROASTA pentru utilizatorii de telefoane Samsung a fost anuntata chiar de catre companie, iata ce se schimba si vei ura din plin.

android 9 teme samsung

Android 9. Utilizatorii de telefoane Samsung au parte de o veste proasta din partea companiei coreene, ea facand o modificare pe care foarte multi o vor critica, dar era de asteptat ca lucrurile nu fie chiar atat de simple precum isi imagineaza toti. Android 9 urmeaza sa aiba o modificare pentru temele care pot fi folosite pe telefoanele Samsung, aceasta fiind impusa de catre compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga, insa doar pentru cele terte.

Android 9. Incepand cu aceasta versiune a sistemului de operare, cei de la Samsung vor permite folosirea temelor terte gratuite timp de doar 14 zile, dupa care va fi reactivata tema standard a telefonului. Android 9 le va trimite utilizatorilor de telefoane Samsung o notificare cu 24 de ore inainte de expirarea perioadei de 14 zile in care tema poate fi folosita gratuit, plus inca una cu 10 minute inainte ca tema sa fie dezactivata efectiv, iar mai jos puteti vedea cum arata notificarea.

Android 9. Vestea PROASTA pentru Telefoanele Samsung

android 9 teme samsung 1

Android 9. In momentul in care va fi dezactivata tema terta gratuita, cei de la Samsung vor oferi si “recomandari” pentru teme premium pe care utilizatorii le pot cumpara, acestea fiind vandute prin Galaxy Store. Desigur ca Samsung primeste comision pentru fiecare tema vanduta prin intermediul Galaxy Store, iar asa utilizatorii care vor instala Android 9 vor invata ce inseamna lacomia, asa cum se intampla si in cazul companiei Apple, cu iOS.

We ask for your understanding as we have changed the policy in order to help our designers continue to create high quality products and also to provide stable and satisfactory services for you.

Android 9. Samsung spune ca aceasta schimbare este gandita pentru a-i ajuta pe designeri sa creeze teme de inalta calitate pentru utilizatori, care sa fie cumparate, si din care ea sa castige comisioane. Avand in vedere ca Android 9 ar trebui sa fie gratuit, sunt destul de sigur ca foarte multa lume va fi iritata de aceasta schimbare implementata de catre cei de la Samsung, si vor exista foarte multe plangeri, dar cel mai probabil se vor gasi si metode de a o elimina.

13 COMENTARII

  1. Zaone mesajul acela se refera la temele care sunt cu plata iar cei care vor sa o cumpere au posibilitatea de a o testa timp de 14 zile, nu cum este acum doar 10 minute adica este un lucru bun ca au crescut timpul de testare nicidecum o veste proasta …te rog informeaza-te si nu posta inainte de a cerceta subiectul . Mersi 🙂

  2. Nu este corect ceea ce scrii tu, mon ami!

    “Avand in vedere ca Android 9 ar trebui sa fie gratuit, sunt destul de sigur ca foarte multa lume va fi iritata de aceasta schimbare implementata de catre cei de la Samsung,”

    Android este gratuit ca și ios, dar asta NU inseamna că munca producătorilor terți este gratuită.
    În plus, nu este o schimbare a Androidului 9, ci o schimbare pe care Samsung o face (din coincidență) cu ocazia trecerii la Android 9.

    Încă un lucru admir la tine, și anume că atunci când e vorba despre Android, Samsung Huawei, Google, etc reușești cu brio să le găsești mereu probleme chiar și când nu există iar în cazul lui Apple, iOS, iPhone, iPad, etc uneori le ignori problemele chiar și când acestea există (sau cel puțin le prezinți cu o gravitate scăzută). ???

  3. Se vede ca habar n-ai care e treaba cu android/samsung/google etc. Themes n-are nicio treabă cu google.
    Ești și tu ca tot românul. Specialist in orice și foarte, foarte bogat. Fi-mi-ar silă de ăștia ca voi

  4. Se numeste idevice si are stiri despre Samsung sau referiri la ei in proportie de 90% . Doar Samsung e obsesia cuiva – nu, nu Jobs . Asa ca vezi-ti de treaba !