Android 9. Vestea URIASA pentru Samsung GALAXY S9

Android 9. O veste uriasa pentru Samsung GALAXY S9 a fost anuntata pentru utilizatorii din lumea intreaga iata de ce se poate bucura toata lumea de astazi.

samsung galaxy s9 Android 9 lansare

Android 9. O veste foarte importanta pentru Samsung GALAXY S9 este disponibila astazi, iar asta pentru ca, din cate se pare, a venit ziua in care compania coreeana va deschide programul beta de testare pentru sistemul de operare. COnform celor anuntate oficial de catre compania coreeana acum mai bine de o saptamana, testarea Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 urmeaza sa inceapa chiar in cursul acestei zile, asa cum sperau multi dintre clientii coreenilor.

Android 9. Pentru Samsung GALAXY S9 urmeaza sa fie oferite foarte multe noutati interesante in aceasta actualizare a sistemului de operare, una dintre cele mai mari fiind in interfata One UI, pregatita de catre coreeni. Android 9 a fost lansat in august de catre cei de la Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa lansarea pentru Samsung GALAXY S9 ar urma sa aiba loc abia undeva prin luna ianuarie a anului viitor, deci la foarte mult timp distanta de acest punct.

Android 9. Vestea URIASA pentru Samsung GALAXY S9

Android 9. Pana atunci, testarea pe Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus ar trebui sa inceapa astazi, iar toti cei interesati sa participe vor trebui sa se inscrie in program prin intermediul aplicatiei Samsung Members App. Aceasta aplicatie este oferita de catre cei de la Samsung pentru a testa versiunile beta ale sistemului de operare, inclusiv Android 9, inainte de a fi lansate in mod oficial, iar cum Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus sunt importante, testarea va incepe azi.

At its annual developer conference in early November, Samsung announced quite a few things including its brand-new smartphone software – One UI – which is set for release in January. The company also confirmed that it will launch a beta program for the software, and we’re happy to report that the day has finally arrived!

Android 9. Din pacate, nu toti cei care detin telefoane Samsung GALAXY S9 vor putea testa versiunea beta, din cauza locurilor limitate, dar nici n-ar trebui sa se grabeasca prea mult pentru a face acest lucru. Acestea fiind spuse, daca totusia veti curajul de a testa Android 9, atunci va puteti inscrie de pe telefoanele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus incepand de astazi, daca va apare optiunea de a face asta si din Romania.