BLACK FRIDAY eMAG. Vanzari Record, Produsele Cumparate in SECUNDE

BLACK FRIDAY eMAG. Magazinul a anuntat vanzari record pana in acest moment pentru evenimentul de reduceri din Romania, ofertele intrecand asteptarile multora dintre clienti.

BLACK FRIDAY eMAG vanzari

BLACK FRIDAY eMAG. In primele doua ore ale evenimentului de reduceri din aceasta pagina s-au inregistrat vanzari record, asa cum era de asteptat, iar magazinul online a lasat sa se vada care au fost produsele populare. Pana la ora 10:00, BLACK FRIDAY eMAG a inregistrat vanzari de 240 de milioane de LEI, putin peste jumatate din obiectivul de vanzari pe care magazinul l-a stabilit pentru intregul eveniment, majoritatea oamenilor grabindu-se sa cumpere tot dimineata.

BLACK FRIDAY eMAG. In primele secunde dupa deschiderea reducerilor s-au dat majoritatea produselor cu oferte foarte bune, adica Xbox One la 600 de LEI, iPhone X la 3500 de LEI, sau Samsung GALAXY S8 la 1500 de LEI. Acelasi lucru e valabil pentru BLACK FRIDAY eMAG cand vine vorba despre anvelopele de iarna la 100 de LEI, SSD-ul Adata  de 240 GB, si de alte produse foarte populare, ele disparand extrem de rapid din stoc.

BLACK FRIDAY eMAG. Vanzari Record, Produsele Cumparate in SECUNDE

BLACK FRIDAY eMAG. Conform magazinului, ofertele disponibile in aceasta pagina au adus vanzari de 1 milion de LEI in doar 12 seunde, 6 milioane in primul minut si de 100 de milioane de LEI in primele 37 de minute. Dupa cel punct, BLACK FRIDAY eMAG a inregistrat cele 240 de milioane de LEI in vanzari in primele doua ore, iar in momentul de fata oamenii au cam inceput sa isi vada de treaba si probabil si-au cumparat ce si-au dorit de la magazin.

BLACK FRIDAY eMAG. Tocmai de aceea, magazinul a anuntat cu doar cateva minute in urma ca noi oferte au fost publicate pentru clienti, si uitandu-ma printre reduceri, am observat ca exista produse care dimineata nu erau deloc listate cu oferte. In final, va spun ca de BLACK FRIDAY eMAG cea mai mare achizitie a fost facuta de catre o persoana din Cluj, care a cumparat produse care costa 28.000 de LEI, dar nu se stie deocamdata ce anume s-a vandut acolo.