Samsung GALAXY S10. ASA ar ARATA, IMAGINI OFICIALE

Samsung GALAXY S10. Noul design al telefonului este prezentat in imagini oficiale pe care compania Samsung le-a creat pentru a evidentia schimbarile majore.

Samsung GALAXY S10 arata imagini

Samsung GALAXY S10. Multiple versiuni ale noului design al telefonului companiei Samsung sunt prezentate in imaginile de mai jos, care incearca sa ne dezvaluie ceea ce ar urma sa fie lansat in primavara anului viitor pentru lumea intreaga. Informatii aparute pana acum au sugerat faptul ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie vandut de catre Samsung cu un mic decupaj in ecran, si se pare ca acesta va fi pozitionat in partea stanga sus a ecranului, nu in mijloc.

Samsung GALAXY S10 arata imagini 1

Samsung GALAXY S10. Pentru a indica modul in care va arata acest nou design compania Samsung a creat o serie de brevete de inventie in care prezinta diverse moduri in care el poate fi implementat, dar si impreuna cu un ecran curbat. Nu mai putin de 12 modele ale Samsung GALAXY S10 sunt prezentate in imaginile de mai jos, insa doar unul dintre ele va fi in final lansat, sau poate chiar doua, avand in vedere ca exista trei versiuni finale ale telefonul care va aparea in martie 2019 pe piata.

Samsung GALAXY S10. ASA poate ARATA, IMAGINI OFICIALE

Samsung GALAXY S10 arata imagini 2

Samsung GALAXY S10. Dupa cum prea bine stim deja, un model ieftin si doua premium ale seriei vor fi lansate, primul urmand a avea un ecran care nu are margini spre exteriorul carcase, iar urmatoarele doua da. Dintre toate imaginile din acest articol, cei de la Samsung vor alege cel mai probabil modelele care vor permite lansarea Samsung GALAXY S10 cu ecran standard, si cu margini exterioare, asa ca vom vedea nu unul, ci doua dintre modelele de aici.

Samsung GALAXY S10 arata imagini 3

Samsung GALAXY S10. Carcasa nu apare, din pacate, in aceste imagini, insa este de asteptat ca Samsung sa foloseasca o camera tripla care este pozitionata orizontal, pentru  a face loc unei baterii de capacitate de 4000 mAh. In cadrul Mobile World Congress 2019 din februarie, din Barcelona, ar trebui sa vedem pentru prima oara Samsung GALAXY S10, iar lansarea ar trebui sa aiba loc putin mai tarziu, undeva in cursul lunii martie a anului viitor.