eMAG. Telefoane Huawei cu 1600 LEI REDUCERE dupa BLACK FRIDAY

eMAG. Telefoanele Huawei inca au reduceri de 1600 de LEI chiar daca Black Friday s-a terminat, insa CRAZY SALE continua, si aduce oferte pe care NU trebuie sa le ratezi.

emag huawei reduceri black friday

eMAG. Are in acest moment reduceri 1600 de LEI la seria telefoanele Huawei a chinezilor, magazinul online oferindu-le romanilor in aceasta pagina promotii de care oricine ar trebui sa profite daca se afla in cautarea telefoanelor mobile. Vorbim despre toate modelele din seria Huawei care sunt disponibile in momentul de fata in cadrul magazinului eMAG, deci atat despre versiunea Lite, cat si despre modelul standard, si cel Pro, toate avand reduceri.

eMAG. Are reduceri foarte bune pentru seria Huawei de telefoane mobile pentru ca vorbim despre versiuni care s-au dovedit a fi foarte populare in lumea intreaga imediat dupa lansarea globala. Dintre toate modelele din seria Huawei pe care cei de la eMAG le vand in momentul de fata, versiunea Pro iese in evidenta cu performante bune, si o camera cu mult peste tot ceea ce exista in momentul de fata pe piata, poate chiar si seria iPhone XS.

eMAG. Telefoane Huawei cu 1600 LEI REDUCERE dupa BLACK FRIDAY

eMAG. Stie cat de populare sunt telefoanele din seria Huawei in randul romanilor, asa ca ne ajuta sa le cumparam la preturi extrem de bune prin aceasta pagina, ofertele fiind excelente in acest weekend. Seria Huawei P20 a fost lansata in primavara de catre cei de la Huawei, iar una dintre caracteristicile care imi place extrem de mult are legatura cu noua culoare pentru carcase, cea care isi schimba nuanta in functie de unghiul din care este privita de catre clienti.

eMAG. Are o gama extrem de variata de telefoane ale celor de la Huawei in momentul de fata, insa desigur ca seria Huawei este cea care “troneaza” deasupra tuturor celorlalte prin ceea ce le ofera clientilor. Avand in vedere ca eMAG are reduceri bune la seria Huawei pentru o perioada limitata de timp, va recomand sa cumparati chiar acum modelele de care sunteti interesati, deoarece ele vor disparea foarte rapid din stocul magazinelor din Romania.