YouTube. Multe FILME ONLINE oferite GRATUIT

YouTube. Multe filme online sunt oferite gratuit de catre compania americana pentru vizitatorii din intreaga lume, iata ce titluri sunt si ce planuri are compania.

youtube filme online

YouTube. Cea mai mare platforma pentru partajarea de clipuri video a anuntat ca ofera posibilitatea de a vedea filme online gratuit pentru oricine acceseaza website-ul si este dornic sa vada filme pe care nu le poate vedea intr-un alt mod. Vorbim despre filme online de lung metraj care sunt oferite in mod gratuit de catre compania YouTube pentru toti utilizatorii care folosesc platforma, dar aceasta gratuitate vine si cu obligatia de a vedea reclamele care sunt afisate pentru ele.

YouTube. Peste 100 de filme online sunt deja disponibile in cadrul platformei in anumite tari, iar oricine poate vedea deocamdata filme precum cele din seria Rocky, sau Terminator, insa altele vor fi adaugate in viitor. Cei de la YouTube vor adauga inclusiv filme online mai recente, in functie de intelegerile pe care le fac cu diverse case de productie care accepta sa primeasca o parte din incasarile generate de catre reclame, in locul platii unui abonament pentru a vedea acele filme.

YouTube. Multe FILME ONLINE oferite GRATUIT

YouTube. Filmele online au fost adaugate de catre cei de la Google in cursul ultimei luni in cadrul platformei, iar numarul lor este in continua crestere, astfel incat tot mai multa lume sa le poata vedea. Filmele online pe care YouTube le afiseaza pot fi avzute gratuit, aparent, chiar si fara a avea un cont inregistrat in platforma, iar totul pentru ca ele afiseaza reclame, deci nu mai exista restrictii in ceea ce priveste redarea lor, inclusiv pe mai multe tipuri de dispozitive.

Ad-supported video is a huge market. There’s a lot of consumer traction and I expect all the major companies will jump in at some point. We saw this opportunity based on user demand, beyond just offering paid movies. Can we do ad-supported movies, free to the user? It also presents a nice opportunity for advertisers.

YouTube. Acest model de business poate avea succes daca exista suficient de multa lume interesata sa vada filme online gratuit, si daca reclamele care sunt afisate genereaza intr-adevar bani pentru cei care ofera continutul. In momentul de fata e imposibil de spus cat succes va avea YouTube cu oferirea de filme online gratuit pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa ideea in sine ar putea da nastere altor idei la fel de bune de a oferi continut gratuit pentru utilizatori.