eMAG. Maratonul Reducerilor mai MARI decat de BLACK FRIDAY

eMAG. Maratonul Reducerilor a inceput in aceasta dimineata, si aduce preturi mai mici decat de Black Friday pentru foarte multe produse disponibile online.

emag reduceri mari

eMAG. In aceasta dimineata magazinul online a dat in aceasta pagina startul Maratonului Reducerilor, o noua campanie cu oferte extrem de bune care aduce preturi chiar mai mici decat de Black Friday pentru unele produse. Conform celor de la eMAG, vorbim despre o campanie promotionala care se va desfasura pentru o perioada de 5 zile, si in cadrul careia urmeaza sa avem parte de reducerile de care n-au profitat oamenii de Black Friday, unele fiind chiar mai bune.

eMAG. Pentru Maratonul Reducerilor vorbim despre promotii care sunt aplicate pentru aceleasi categorii de produse precum in cazul celor oferite pentru CRAZY SALE, sau chiar de Black Friday, oferta fiind una extrem de diversificata. Cei de la eMAG anuntasera ca au pregatite 3 milioane de produse cu reduceri de Black Friday, au vandut in final cam 1.3 milioane, air acum Maratonul Reducerilor ne ofera posibilitatea de a mai cumpara ce nu s-a vandut atunci.

eMAG. Maratonul Reducerilor mai MARI decat de BLACK FRIDAY

eMAG. Printre produsele care au reduceri foarte mari in aceasta pagina, se numara telefoane mai ieftine decat le-am avut cu ocazia Black Friday, laptopuri si televizoare aflate in aceeasi situatie, si nu doar atat. Electrocasnicele, produsele pentru casa si gradina, produsele pentru ingrijire personala, sau produsele auto au la eMAG oferte atat de bune acum, incat daca nu ai profitat de reduceri de Black Friday, vei fi bucuros ca nu ai facut-o.

eMAG. Separat de acestea, exista foarte multe obiecte de imbracaminte si incaltaminte pe care magazinul online le are disponibile la pret promotional foarte bun in momentul de fata, plus articole din categoriile de bricolaj si petshop. Maratonul Reducerilor de la eMAG este o noua sansa de a cumpara tot ceea ce va doreati, dar fie nu ati avut ocazia de Black Friday, fie nu ati avut atunci reduceri suficient de bune, si va recomand sa nu ratati oportunitatile oferite acum.