Samsung FLEX. Telefonul pe care TOTI il ASTEAPTA

Samsung FLEX. Informatii surprinzatoare aparute astazi in legatura cu telefonul asteptat de catre toata lumea ne arata care sunt planurile coreenilor.

Samsung FLEX

Samsung FLEX. Aceasta este una dintre cele doua denumiri pe care compania coreeana le ia in calcul pentru telefonul pliabil care este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, aprinse discutii interne avand loc in Coreea de Sud. Informatia vine de la publicatia americana Wall Street Journal, cea care sustine ca Samsung FLEX si Samsung Galaxy FLEX sunt denumirile pe care managerii companiei le discuta in momentul de fata pentru utilizare cu telefonul.

Samsung FLEX. Denumirile acestea sunt cele care au ajuns intr-un stadiu avansat al procesului de alegere, deoarece acum cateva saptamani ni s-a spus ca inclusiv Samsung GALAXY F ar putea fi o denumire utilizata. Totusi, deocamdata o decizie finala nu a fost facuta cu privire la folosirea Samsung FLEX, sau a Samsung GALAXY FLEX pentru noul model de telefon pliabil, publicatia americana sustinand ca deocamdata o hotarare este departe de a fi luata.

Samsung FLEX. Telefonul pe care TOTI il ASTEAPTA

Samsung FLEX. Oricare dintre aceste doua denumiri s-ar potrivi perfect pentru telefonul pe care urmeaza sa il lanseze compania Samsung pentru clientii sai, dar desigur ca va conta foarte mult daca va ramane cuvantul GALAXY in el, sau nu. Stim cu totii ca telefoanele din seria GALAXY sunt asociate de catre multi cu brand-ul premium al celor din Coreea de Sud, asa ca un Samsung FLEX fara cuvantul GALAXY in el, ar putea sugera faptul ca telefonul nu ar fi premium.

Separately, Samsung is also set to release early next year its first ever foldable-screen device, which opens like a book and boasts a 7.3-inch display. Internally, Samsung executives are debating the foldable phone’s name, with ‘Samsung Flex’ and the ‘Galaxy Flex’ emerging as two candidates, though the decision is far from final, according to a person familiar with the matter.

Samsung FLEX. Dupa cum prea bine stiti deja, acest model de telefon este pregatit pentru a fi lansat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre compania coreeana, vanzarile urmand a incepe abia doua, sau trei, saptamani mai tarziu. Samsung FLEX urmeaza sa fie vandut la pretul de aproximativ 1800 de dolari in momentul in care va fi lansat de catre compania coreeana, iar productia va fi deasemenea limitata, asa ca inca exista probleme ce trebuie depasite.