Android Q. Vestea GROZAVA pentru Utilizatori

Android Q. Prima veste grozava pentru utilizatorii care asteapta actualizarea pe telefoane a venit deja, iata ce s-a dezvaluit pana in prezent despre update.

Android Q benchmark

Android Q. Aceasta este denumirea urmatoarei versiuni a sistemului de operare Android, compania Google evitand deocamdata sa confirme oficial ca ea va exista, insa este destul de clar ca lansarea sa va avea loc. Cei de la Google nu au confirmat oficial nici faptul ca Android Q intra in proces de dezvoltare, insa dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, pe un Google Pixel 3 XL exista deja aceasta versiune instalata, si ea a trecut printr-un test de performante.

Android Q. Urmatoarea versiunea a sistemului de operare al celor de la Google este deja in plin proces de testare, cel mai probabil in versiune alpha, lansarea sa urmand a avea loc in versiune beta undeva prin mai. Luna mai pare departe, insa Google lucreaza cel mai probabil de la Android Q inca de prin august – septembrie, imediat dupa ce a lansat Android P pentru lumea intreaga, iar asta pentru ca asa se dezvolta eficient sistemele de operare.

Android Q. Vestea GROZAVA pentru Utilizatori

Android Q benchmark 1

Android Q. In general sistemele de operare importante sunt testate cam 1 an inainte de a fi lansate, asa ca perioada in care ne aflam este potrivita perfect pe programul de dezvoltare pe care Google ar trebui sa il aiba pentru update. Mai mult decat atat, cei de la Google le-au promis dezvoltatorilor ca le vor oferi cu mult in avans posibilitatea de a testa Android Q inainte de a fi lansat chiar si in versiune beta, asa ca e normal sa vedem primele informatii despre actualizare.

Android Q. Deocamdata separat de simplul fapt ca sistemul de operare este testat cu mult inainte de lansare nu exista alte informatii, dar vestea in sine e foarte buna, pentru ca ne confirma faptul ca Google vrea sa faca totul cat mai bine. O perioada lunga de testare pentru Android Q poate asigura faptul ca sistemul de operare nu va avea problemele pe care utilizatorii le-au intalnit cu Android P, iar aceasta este vestea cea mai buna posibila pentru noi toti.