Google Maps. PROBLEMA CRITICA Gasita, ATENTIE!

Google Maps. O problema foarte grava a fost descoperita pentru platforma de harti a celor de la Google, iata la ce trebuie sa aveti foarte mare atentie.

Google Maps problema

Google Maps. O problema critica a fost descoperita pentru platforma de hati online a celor de la Google, iar din pacate din cauza ei au fost furate sume serioase de bani de la oameni obisnuiti, care au fost pacaliti de catre “hackeri”. Indienii au reusit sa descopere pentru Google Maps o metoda prin care sa editeze datele de contact ale bancilor, iar astfel au reusit sa obtina de la clienti datele personale, si informatii confidentiale privind cardurile bancare ale acestora.

Google Maps. Cei de la Google le permit unora dintre utilizatori sa editeze datele de contact ale afacerilor inscrise in platforma sa, iar asa indienii au reusit sa fure sume serioase de bani de la clienti nevinovati ai unor banci. Problema a fost atat de mare incat in unele cazuri s-au luat inclusiv PIN-urile cardurilor celor care au luat din Google Maps detaliile bancilor si au sunat la ele, crezand ca vorbesc cu un reprezentant al bancii, cand de fapt vorbeau cu un hot.

Google Maps. PROBLEMA CRITICA Gasita, ATENTIE!

Google Maps. Se pare ca hotii au reusit sa exploateze aceasta problema a platformei celor de la Google timp de mai bine de o luna inainte ca politia sa isi dea seama ce se intampla, pana atunci multi bani fiind furati de catre ei. In urma avertismentelor facute de catre banci si politie, reprezentanti ai Google au spus ca unele mici probleme cu datele din Google Maps au fost la baza banilor furati de catre hoti, insa problema e mult mai mare decat atat.

It has been found that a flaw in Google Maps has allowed scammers in Maharashtra to edit the contact details and addresses of major banks, by which they have been able to scam bank customers into revealing their bank details like CVV and ATM PINs. According to Google’s User Generated Content policy, any user can edit the numbers and details on the platform.

Google Maps. Platforma companiei americane este o resursa foarte buna de informatii, insa trebuie sa fiti intotdeauna vigilenti in legatura cu ceea ce preluati de acolo, pentru ca puteti fi pacaliti foarte usor. Cand vine vorba despre probleme de acest gen, este bine sa verificati conturile bancilor, sau eventual a magazinelor online, si sa nu va incredeti total in informatiile din Google Maps, desi de multe ori ele sunt extrem de utile si ne scutesc de multe alte cautari.