Windows 10. Functia SURPRIZA pentru Aplicatii

Windows 10. O noua functie foarte interesanta pentru aplicatii a fost implementata de catre compania Microsoft pentru calculatoare, iata ce va putea face.

Windows 10 aplicatii

Windows 10. O noua tema urmeaza sa fie lansata de catre compania Microsoft pentru calculatoarele care ii folosesc sistemul de operare, acesta urmand a fi una “light” adica va avea mai multe elemente de interfata formate din culori deschise. Tema este in momentul de fata in plin proces de testare pentru utilizatorii care folosesc Windows 10, iar cu aceasta ocazie aflam si despre o schimbare foarte utila facuta de catre americani impreuna cu ea.

Windows 10. Dezvoltatorii de aplicatii pentru sistemul de operare vor avea ocazia de a implementa elemente de interfata deschise la culoare pentru iconitele aplicatiilor, astfel incat acestea sa fie usor de vazut in noua tema. In cazul in care aplicatiile nu au iconite speciale pentru fiecare tema, atunci Windows 10 le va afisa intr-un chenar colorat, astfel incat ele sa fie usor de descoperit daca au o iconita a carei tema de fundal este foarte similara cu tema aleasa pentru interfata.

Windows 10. Functia SURPRIZA pentru Aplicatii

Windows 10. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a modului in care a fost gandita toata aceasta schimbare pentru calculatoare, si puteti observa ca vorbim despre ceva foarte usor de folosit de catre utilizatori. Aceasta schimbare este cu atat mai utila cu cat aplicatiile descarcate din afara Microsoft Store vor fi usor de vazut in Windows 10 indiferent de tema pe care o folosim, deci indiferent de unde luam aplicatiile, ele ar trebui sa fie afisate fara probleme.

Windows 10. Noua tema pregatita de catre Microsoft va fi lansata impreuna cu viitoarea actualizare majora pentru sistemul de operare, indiferent cand urmeaza sa fie ea oferita pentru toata lumea. In momentul de fata, Windows 10 are blocata actualizarea din luna octombrie din cauza unor noi probleme descoperite cu driverele pentru componentele Intel, asa ca e greu de spus cat de mult va fi grabita lansarea viitoarei actualizari majore, ea fiind asteptata pentru lansare undeva prin aprilie 2019.