LG. NOI Detalii MAJORE despre TELEFONUL Pliabil

LG. Noi detalii despre telefonul pliabil ne arata care sunt planurile companiei coreene cu privire la un smartphone asteptat de catre foarte multa lume.

lg telefon

LG. Compania coreeana nu renunta la dezvoltarea de smartphone-uri desi nu produce prea multi bani de pe urma lor, iar conform unor noi informatii aparute astazi, primele detalii despre numele telefoanelor pliabile au aparut. Se pare ca LG a inregistrat la oficiul european pentru brevete de inventie si marci denumirile Flex, Foldi si Duplex, prima dintre ele fiind luata in calcul inclusiv de catre cei de la Huawei, sau Samsung, deci e clar ca toti gandesc la fel.

LG. Cele trei marci inregistrate de catre compania coreeana au in vedere telefoane mobile, aceasta fiind categoria principala in care ele au fost incluse, si deja stim ca e vorba despre telefoane pliabile. Acum cateva saptamani am auzit pentru prima oara ca LG are in calcul lansarea unui telefon pliabil pentru clientii din lumea intreaga, iar foarte multa lume s-a aratat interesata de ceea ce pregatesc in moment de fata coreenii ca si competitor pentru Huawei si Samsung.

LG. NOI Detalii MAJORE despre TELEFONUL Pliabil

LG. Deocamdata n-au aparut detalii sub forma de zvon cu privire la ceea ce-ar putea fi oferit in aceste telefoane pliabile, dincolo de faptul ca utilizatorii vor putea indoi ecranul pentru a forma doua parti, sau a-l deschide pentru a face o tableta. Nu se stie deasemenea nici daca LG va crea un telefon pliabil care se indoaie spre interiorul, sau exteriorul, carcasei, asa ca orice este posibil in acest punct, cei de la LG avand dorinta de a nu ramane in urma Huawei si Samsung.

LG. Lansarea telefonului pliabil al coreenilor ar putea avea loc destul de devreme, poate chiar in prima parte a anului viitor, insa planurile sale n-au fost deocamdata definitivate, desi asta urmeaza sa se intample. LG nu a mai scos de mult pe piata un telefon care sa fie cu adevarat interesant si competitiv, insa este de asteptat ca acest model pliabil sa genereze destul de mare interes din partea consumatorilor, daca nu va fi vandut la un pret foarte mare.