Samsung GALAXY NOTE 9. PROBLEMA GRAVA Raportata de Clienti

Samsung GALAXY NOTE 9. O problema foarte grava este raportata de catre clientii care au cumparat telefoanele, iata cu ce se confrunta acestia.

Samsung GALAXY NOTE 9 camera

Samsung GALAXY NOTE 9. O noua problema grava este raportata de catre clienti la doar cateva luni dupa ce telefonul a fost pus in vanzare de catre compania coreeana, iar din pacate ea ridica serioase semne de intrebare privind calitatea telefoanelor. Mai exact, clientii care au cumparat telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9 raporteaza faptul ca se blocheaza complet camera principala chiar in timp ce inregistreaza clipuri video, sau poze, ceva ce se mai intampla si la iPhone.

Samsung GALAXY NOTE 9. Acelasi lucru se intampla indiferent daca este folosita aplicatia nativa a Android pentru inregistrarea de poze si video, sau daca este folosita o aplicatia terta pentru folosirea camerelor. Numarul celor care se plang de aceasta problema este foarte mare, zeci de pagini de discutii fiind doar pe forumurile oficiale ale Samsung din SUA, deci e destul de clar ca problema Samsung GALAXY NOTE 9 este una intampinata de multe persoane, insa doar versiunea cu chip Snapdragon 845 e afectata.

Samsung GALAXY NOTE 9. PROBLEMA GRAVA Raportata de Clienti

Samsung GALAXY NOTE 9. Una dintre solutiile pentru rezolvarea temporara a problemei implica stergerea cache-ului pentru partitia sistemului de operare, insa problema revine in cateva zile, si procedura trebuie repetata. Desigur ca nici actualizarile lansate pentru Samsung GALAXY NOTE 9 nu rezolva problema, asa ca utilizatorii sunt fortati sa ramana cu telefoane care nu isi indeplinesc in totalitate functiile asa cum isi imagineaza ei cand le cumpara.

The earliest reports about the Galaxy Note 9 camera freezing issue surfaced shortly after the handset was released in August. Some users complained on Samsung’s official forums that the camera was freezing while taking pictures. They also reported a lot of lag while taking videos.

Samsung GALAXY NOTE 9. Daca pana acum cei de la Samsung n-au spus absolut nimic in legatura cu aceasta problema, se pare ca inginerii celor din Coreea de Sud lucreaza la remedierea ei in momentul de fata. O actualizare speciala pentru Samsung GALAXY NOTE 9 va fi lansata in curand de catre coreeni, si ea ar trebui sa aduca lucrurile la normal, dar deocamdata nu se stie cand ar trebui sa fie ea lansata pentru clientii din lumea intreaga care au cumparat telefoanele.