iPhone XR UMILESTE Samsung GALAXY Note 9, S9 in Autonomia Bateriei

iPhone XR umileste telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9 si Samsung GALAXY S9, plus alte modele de telefoane Android in ceea ce priveste autonomia bateriei.

iPhone XR autonomie samsung galaxy note 9 s9

iPhone XR trece printr-un prim test privind autonomia bateriei, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, umileste pur si simplu atat Samsung GALAXY Note 9, cat si GALAXY S9 in ceea ce priveste autonomia bateriei. Desigur ca in aceeasi lista pot fi trecute, OnePlus 6, Google Pixel 3 XL, sau LG V40, diferentele fiind foarte mari intre iPhone XR si telefoanele concurente, in principal din cauza ecranului LCD, care consuma mai putina energie.

iPhone XR obtine 11 ore si 1 minut in testul privind autonomia bateriei, cu 36 de minute mai mult decat iPhone 8 Plus, si cu 1 ora si 37 de minute mai mult decat iPhone XS Max, acesta avand si cea mai mare baterie integrata in vreun iPhone. iPhone XR a fost prezentat de catre compania Apple ca avand cea mai buna autonomie a bateriei oferita intr-un telefon propriu, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, afirmatia americanilor este cat se poate de reala.

iPhone XR UMILESTE Samsung GALAXY Note 9, S9 in Autonomia Bateriei

iPhone XR autonomie samsung galaxy note 9 s9 1

iPhone XR ofera o autonomie cu 2 ore si 5 minute mai buna decat Samsung GALAXY Note 9, cu 2 ore si 34 de minute mai buna decat cea a iPhone XS, fata de OnePlus 6 diferenta crescand la 2 ore si 51 de minute. Mergand mai departe, Google Pixel 3 XL ofera o autonomie cu 3 ore si 32 de minute mai slaba, Samsung GALAXY S9 cu 3 ore si 48 de minute mai slaba, in timp ce LG V40 ThinQ are o autonomie cu 4 ore si 40 de minute mai slaba decat cea a iphone XR.

iPhone XR are autonomie foarte buna in comparatie cu cea a altor modele de telefoane iPhone, sau Android, insa cand vine vorba despre incarcare, timpul este putin mai scurt decat cel necesar pentru iPhone XS Max. Dintre toate, OnePlus 6 isi incarca bateria de peste 3000 mAh in doar 80 de minute, fiind cel mai rapid dintre toate, restul avand nevoie de peste 100 de minute pentru a-si incarca in totalitate bateriile incluse de catre producatori.