Google Pixel 3 Lite. ASA ARATA Competitorul iPhone XR

Google Pixel 3 Lite. Prima imagine cu noul model de telefon al Google ne arata ce competitor este pregatit pentru iPhone XR de catre compania americana.

Google Pixel 3 Lite feat

Google Pixel 3 Lite. Aceasta este versiunea ieftina a telefoanelor din seria Pixel pe care compania Google le are in momentul de fata in vanzare, iar in imaginea de mai jos putem vedea pentru prima oara cum arata dispozitivul. Mai jos puteti vedea o comparatie intre Google Pixel 3 Lite si Google Pixel 3, in stanga fiind dispozitivul care ar trebui sa fie vandut mai ieftin de catre americani, iar in dreapta putem vedea telefonul care este acum in vanzare pe piata.

Google Pixel 3 Lite. In mod interesant, telefonul mai ieftin este usor mai mare decat cel mai cump, primul avand un ecran cu diagonala de 5.56 inch, in compartie cu al doilea care are unul de 5.5 inch. Diferente exista si in ceea ce priveste rata de aspect ale ecranelor, Google Pixel 3 Lite avand una de 18.5:9, in timp ce Google Pixel 3 are una de 18:9, iar asta va conta cand vine vorba despre afisarea aplicatiilor instalate de catre utilizatori in telefoane.

Google Pixel 3 Lite. ASA ARATA Competitorul iPhone XR

Google Pixel 3 Lite

Google Pixel 3 Lite. Avand in vedere ca este un telefon ieftin, acest model va avea un chip Qualcomm Snapdragon 670, cu 4 GB de memorie RAM, si 32 GB spatiu de stocare, insa o versiune cu 64 GB va fi deasemenea vanduta. Bateria Google Pixel 3 Lite urmeaza sa aiba 2915 mAh, adica aproximativ la fel precum cea a iPhone XR, multi considerand ca acel model de telefon al Apple ii va fi direct competitor, desi va exista o diferenta destul de mare intre preturile de vanzare.

Google Pixel 3 Lite. Interesant este ca vom vedea tot o camera de 12 megapixeli in acest model, exact precum in cele mai scumpe, iar daca ea va face poze la fel de bune, atunci telefonul va fi extrem de cautat. Deocamdata prea multe informatii cu privire la Google Pixel 3 Lite nu exista, insa este de asteptat ca telefonul sa ruleze Android 9, dar ar putea fi lansat doar in anumite piete aflate in curs de dezvoltare, pretul nefiind deocamdata dezvaluit.