eMAG. 20 de Produse CU REDUCERI MARI dupa BLACK FRIDAY

eMAG. Aceste 20 de produse au reducerile cele mai mari dup terminalrea Black Friday in Romania, profita acum de ofertele excelente, disponibile limitat.

emag reduceri black friday

eMAG. Dimineata a inceput campania Maratonul Reducerilor in aceasta pagina, magazinul online oferind foarte multe produse la preturi foarte mici incepand de astazi, iar unele dintre ele sunt chiar mai ieftine decat de Black Friday 2018. In aceasta situatie, eMAG are oferte neasteptat de bune pentru o gama extrem de variata de produse care sunt disponibile in cadrul magazinului online, multe dintre ele fiind si in oferta de Black Friday 2018 a magazinului.

eMAG. De la telefoane mobile si pana la anvelope, exista in Maratonul Reducerilor cate ceva pentru fiecare, iar cele 20 de recomandari de mai jos vara arata foarte clar faptul ca magazinul vrea sa ne ajute sa cumparam orice ne dorim. Voribm aici despre ofertele foarte bune pe care eMAG le are cu reduceri de pana la 50% in cadrul campaniei Maratonul Preturilor, insa in realitate exista si alte oferte cu reduceri mult mai mari pentru alte produse din magazin.

eMAG. 20 de Produse CU REDUCERI MARI dupa BLACK FRIDAY

eMAG. Maratonul Reducerilor, care are toate ofertele disponibile in aceasta pagina, va permite sa profitati de toate aceste reduceri pentru o perioada de 5 zile, sau cel putin asta a anuntat magazinul online la deschiderea campaniei. Cei de la eMAG au avut 3 milioane de oferte pregatite pentru Black Friday 2018, dar cu putin peste 1.3 milioane dintre produse vandute, foarte multe au ramas acum pentru a fi oferite in Maratonul Reducerilor, dupa ce unele au mai fost oferite si in Crazy Sale.

  1. Telefon mobil Samsung Galaxy S9 cu 1100 LEI reducere
  2. Telefon mobil Huawei P20 cu 41% reducere
  3. Ceas smartwatch Garmin Vivoactive 3 cu 28% reducere
  4. Sistem de stabilizare Gimbal Feiyu Tech cu 31% reducere
  5. Incarcator Wireless fast charger A+ cu 53% reducere
  6. Laptop Lenovo IdeaPad cu 26% reducere
  7. Ultrabook ASUS ZenBook cu 1200 de LEI reducere
  8. Fossil, Ceas cu o curea de piele cu 30% reducere
  9. Zee Lane, Geaca de iarna cu 55% reducere
  10. Fossil, Ceas cu o curea ingusta de piele cu 41% reducere
  11. Puma, Pantofi sport cu 44% reducere
  12. Nike, Pantofi sport din piele cu 47% reducere
  13. Pepe Jeans London, Cizme scurte cu 27% reducere
  14. Motofierastrau (drujba) cu 53% reducere
  15. Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu 43% reducere
  16. Pachet 3in1 chiuveta granit + Baterie + Dozator cu 41% reducere
  17. Pachet promo Vichy Dercos cu 46% reducere
  18. Televizor LED Smart Samsung cu pret SPECIAL
  19. Boxa Portabila JBL Extreme cu 28% reducere
  20. Anvelopa iarna Nokian cu 19% reducere

eMAG. Recomandarile de mai sus sunt facute de catre magazinul online pentru 20 dintre produsele care au reduceri atat de bune incat nu ar trebui sa le ratati, pentru ca sigur veti regreta. Maratonul Reducerilor de la eMAG este o ocazie foarte buna sa cumparati ceea ce nu ati reusit sa cumparati in cadrul Black Friday 2018, si va recomand sa profitati acum de oferte, inainte ca ele sa dispara de tot din cadrul magazinului online din Romania.