Prima Pagina iPhone XR iPhone XR are PRIMELE REDUCERI de Preturi din cauza Vanzarilor Slabe

iPhone XR are PRIMELE REDUCERI de Preturi din cauza Vanzarilor Slabe

iPhone XR are parte de primele reduceri reale de preturi din cauza vanzarilor slabe. Apple reactioneaza in fata interesului scazut si face telefonul mai accesibil.

12

iphone xr reduceri

iPhone XR are parte de primele reduceri de preturi aplicate de catre compania Apple din cauza vanzarilor slabe inregistrate. Saptamana trecuta am aflat ca iPhone telefonul va avea preturile reduse in mod oficial in Japonia, iar asta s-a intamplat. Astazi s-a aplicat in mod oficial reducerea de preturi, iar iPhone XR este cu 100 de dolari mai ieftin. Vorbim despre o prima runda de reduceri, deoarece telefonul va avea parte si de alte oferte in curand, dar momentan doar acolo.

iPhone XR este disponibil in momentul de fata pentru achizitie la preturi cu 100 de dolari mai mici, dar la contracte de 2 ani. Cei de la NTT Docomo par sa fi incheiat o intelegere cu Apple pentru aceasta oferta, prima din Japonia in urma lansarii. Reducerea de 100 de dolari este obtinuat pe durata intregului contract de 2 ani, dar in final ea este mica. Operatorii telecom din Japonia folosesc in general subventiile pentru telefoane pentru a creste vanzarile, iar iPhone XR avea nevoie de asa ceva.

Preturile iPhone XR scad in Japonia in urma vanzarilor slabe

iPhone XR este vandut in Japonia la un cost lunar de 62 de dolari, incluzand aici si abonamentul de telefonie mobila. Vorbim despre un pret care in 2 ani ajunge la 1488 de dolari pentru telefon, costul fiind destul de mare. Deocamdata doar cei de la NTT Docomo au anuntat oferta, insa alti operatori de telefonie mobila o vor avea deasemenea listata. Reducerile de preturi ale iPhone XR vin in urma discutiilor purtate de catre operatori cu cei de la Apple, americanii fiind singuri care pot permite asa ceva.

As rumored last week, Apple is indirectly lowering the price of the iPhone XR in Japan through larger carrier subsidies. On a 24 month contract, new customers to NTT Docomo can save about $100 over the life of their plan with the new reduced price.

iPhone XR are nevoie de subventii intr-o piata in care Apple are o cota de 50%, deci fanii nu prea sunt interesati de dispozitiv. Interesanta este ca japonezii nu prea se uita la Android, ci in schimb cumpara mai multe iPhone 8 si iPhone 8 Plus de la Apple. Cresterea vanzarilor acestor modele a afectat vanzarile iPhone XS si iPhone XR, iar Apple reactioneaza cu reduceri. Din pacate pentru seria iPhone XS inca nu s-a ajuns la asa ceva, si e probabil nici sa nu se ajunga, avand in vedere ca e cea premium.