iPhone XR are PRIMELE REDUCERI de Preturi din cauza Vanzarilor Slabe

iPhone XR are parte de primele reduceri reale de preturi din cauza vanzarilor slabe. Apple reactioneaza in fata interesului scazut si face telefonul mai accesibil.

iphone xr reduceri

iPhone XR are parte de primele reduceri de preturi aplicate de catre compania Apple din cauza vanzarilor slabe inregistrate. Saptamana trecuta am aflat ca iPhone telefonul va avea preturile reduse in mod oficial in Japonia, iar asta s-a intamplat. Astazi s-a aplicat in mod oficial reducerea de preturi, iar iPhone XR este cu 100 de dolari mai ieftin. Vorbim despre o prima runda de reduceri, deoarece telefonul va avea parte si de alte oferte in curand, dar momentan doar acolo.

iPhone XR este disponibil in momentul de fata pentru achizitie la preturi cu 100 de dolari mai mici, dar la contracte de 2 ani. Cei de la NTT Docomo par sa fi incheiat o intelegere cu Apple pentru aceasta oferta, prima din Japonia in urma lansarii. Reducerea de 100 de dolari este obtinuat pe durata intregului contract de 2 ani, dar in final ea este mica. Operatorii telecom din Japonia folosesc in general subventiile pentru telefoane pentru a creste vanzarile, iar iPhone XR avea nevoie de asa ceva.

Preturile iPhone XR scad in Japonia in urma vanzarilor slabe

iPhone XR este vandut in Japonia la un cost lunar de 62 de dolari, incluzand aici si abonamentul de telefonie mobila. Vorbim despre un pret care in 2 ani ajunge la 1488 de dolari pentru telefon, costul fiind destul de mare. Deocamdata doar cei de la NTT Docomo au anuntat oferta, insa alti operatori de telefonie mobila o vor avea deasemenea listata. Reducerile de preturi ale iPhone XR vin in urma discutiilor purtate de catre operatori cu cei de la Apple, americanii fiind singuri care pot permite asa ceva.

As rumored last week, Apple is indirectly lowering the price of the iPhone XR in Japan through larger carrier subsidies. On a 24 month contract, new customers to NTT Docomo can save about $100 over the life of their plan with the new reduced price.

iPhone XR are nevoie de subventii intr-o piata in care Apple are o cota de 50%, deci fanii nu prea sunt interesati de dispozitiv. Interesanta este ca japonezii nu prea se uita la Android, ci in schimb cumpara mai multe iPhone 8 si iPhone 8 Plus de la Apple. Cresterea vanzarilor acestor modele a afectat vanzarile iPhone XS si iPhone XR, iar Apple reactioneaza cu reduceri. Din pacate pentru seria iPhone XS inca nu s-a ajuns la asa ceva, si e probabil nici sa nu se ajunga, avand in vedere ca e cea premium.

12 COMENTARII

  1. Cu 128 Gb este 4400 ron
    Note 9 128gb este 3500 ron
    Pe Emag
    Pai e ca si cum ai compara S Classe cu Kia Ceed
    Normal ca trebuie sa scadă preturile

  2. Toți ăștia de vb aiurea de iPhone XR și in general de iPhone , sunt 100% sigur ca nu ați avut in viața voastră un iPhone cumpărat , sau dacă ați avut , nu l-ați deținut mai mult de o săptămâna pentru ca era împrumutat .
    Altfel nu îmi explic prostia voastră , zic asta pentru ca sunt vechi utilizator de Android și Samsung , ultimul model fiind S8 care nu am rezistat mai mult de 6 ore cu el și l-am vândut sa-mi iau iPhone-ul 7 înapoi de la care plecasem cu gândul sa încerc S8-ul

  3. XR este primul iPhone despre care eu am auzit că ar fi primit o reducere comercială direct de la Apple.
    Este greu să convingi cumpărătorii de iPhone să dea 900€ (preț cu toate taxele incluse) pe XR, pentru că aceștia sunt cumpărători de produse premium; pe de altă parte XS nu oferă suficientă valoare pentru ca un cumpărător să scoată din buzunare încă 300€.

  4. Iphone X care este la acelasi pret cu XR ar putea fi un motiv iar faptul ca se prefera iph 8 si 8 plus cred ca se datoreaza si debolcarii telefonului, care este mult mai practica si mai rapida ca cea faciala, poti debolca telefonul direct din buzunar.

  5. Am fost tentat sa risc, dar am mers pe un X de 256gb sigilat in schimb. La 3900, a fost castana fata de 4900 un xs cat era atunci

  6. Eu (deși nu l-am cumpărat propriu-zis, l-am primit): nu este deloc petardă, calitatea ecranului o depășește pe cea a multor alte telefoane.
    Ce vrei să mai știi?

  7. Mda, daca tineai S8-ul macar o saptamana, cum spui mai sus, poate invatai sa-l si folosesti. Cat despre iPhone-uri cumparate, stai flexat ca sunt destui pe-aici care-si permit mult mai multe decat crezi, chiar daca nu se dau “bogati”.