Huawei. COPIAZA Design-ul Samsung GALAXY S10 Inaintea Lansarii

Huawei. A decis sa copieze design-ul Samsung GALAXY S10 inainte ca telefonul sa fie anuntat, iat ce vor lansa chiar luna viitoare pentru clientii lor.

huawei copie

Huawei. Copiaza design-ul Samsung GALAXY S10 inainte ca telefonul sa fie efectiv lansat pentru clientii din lumea intreaga, iar aici vorbim despre noul ecran care va avea margini mult mai subtiri decat modelele anterioare. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, cei de la Huawei vor lansa un telefon care are camera frontala ascunsa intr-o mica taietura vizibila in partea stanga sus a ecranului, decupajul din mijlocul acestuia disparand complet cu noul dispozitiv.

Huawei. Vrea sa lanseze acest nou model de telefon undeva in cursul lunii decembrie, deci nu mai avem mult de asteptat pana cand vom vedea cum arata design-ul viitoarelor telefoane mobile cu sistem de operare Android. Desi acest tip de ecran trebuia sa fie o exclusivitate pentru Samsung GALAXY S10, iata ca Huawei reuseste sa fure startul, iar noul lor telefon  va avea o caracteristica pe care foarte multi clienti o asteptau de mult pentru dispozitivele mobile.

Huawei. COPIAZA Design-ul Samsung GALAXY S10 Inaintea Lansarii

huawei copie 1

Huawei. Nu a avut pana in prezent dezvaluit vreun plan pentru a lansa un asemenea model de telefon pe piata, asa ca anuntul de astazi vine ca o adevarat surpriza pentru un producator care parea sa aiba cu totul alte planuri. Ei bine, iata ca realitatea este complet diferita, iar Huawei vrea sa uimeasca lumea intreaga cu un telefon care vine fara decupaj in ecran, ci doar cu o taietura mica in care este ascunsa camera frontala pentru selfie-uri.

Huawei. Nu lasa compania Samsung sa “respire”, si sa aiba premiere pentru telefoanele sale, iar aceasta ar putea fi o problema in viitor pentru coreeni, deoarece lipsa lor nu va face altceva decat sa tina clientii departe. Huawei va prezenta in curand acest nou model de telefon si va fi foarte interesant de vazut cum va reactiona piata la aparitia primelor telefoane care nu au decupaje in ecrane, ci doar mici taieturi care ascund camera frontala a dispozitivelor.