Samsung GALAXY X va fi foarte GREU de Cumparat

Samsung GALAXY X va fi greu de cumparat in momentul in care va fi lansat pe pietele globale, iata ce vrea sa faca Samsung cu noul model de telefon.

Samsung GALAXY X cumpara

Samsung GALAXY X va fi foarte greu de cumparat in momentul in care va fi lansat pe pietele globale de catre compania coreeana, sau cel putin asta dau de inteles cei care au discutat cu angajati din cadrul companiei. Se pare ca Samsung GALAXY X urmeaza sa fie vandut doar prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, si a magazinelor Samsung, cel putin in Marea Britanie, acolo unde modelele actuale sunt vandute printr-o varietate de surse locale.

Samsung GALAXY X ar urma sa fie vandut in acest mod de catre compania coreeana pentru a le oferi exclusivitati catorva parteneri proprii, insa si pretul de 1700 de euro joaca un rol foarte important in aceasta decizie. Avand un pret de vanzare atat de mare, Samsung GALAXY X va fi cel mai probabil cumparat de la operatorii de telefonie mobila care vor oferi subventii pentru telefon, magazinele Samsung urmand a-l vinde la pret intreg.

Samsung GALAXY X va fi foarte GREU de Cumparat

Samsung GALAXY X va fi foarte scump deoarece productia sa este foarte complicata, iar cei de la Samsung folosesc unele tehnologii complet noi in telefoanele acestea, asa ca e normal ca si costurile de fabricare sa fie mai mari. In aceasta idee, Samsung GALAXY X va fi produs in cantitati limitate de catre compania coreeana, iar asta inseamna ca daca va exista intr-adevar cerere pentru el, va fi foarte greu de cumparat pana cand productia va fi marita de catre compania coreeana.

Assuming the deal goes ahead as planned, EE will offer the Galaxy Flex both on contract and SIM-free, while the Samsung store will only be offering it SIM-free. So if you want to pay monthly for your foldy superphone, you’re going to need to go with EE, basically. And you probably will want to pay monthly rather than all at once, because it’s gonna cost you.

Samsung GALAXY X a fost programat de catre cei de la Samsung pentru lansare in cadrul Mobile World Congress 2019, atunci urmand a fi dezvaluit pentru lumea intreaga si Samsung GALAXY S10. Lansarea Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba loc in cursul lunii martie, la o data care inca nu a fost dezvaluita, dar cel mai probabil vorbim despre jumatatea lunii, asa cum s-a intamplat si pana acum cu restul modelelor de telefoane lansate de catre coreeni.