Samsung GALAXY X va fi foarte GREU de Cumparat

Samsung GALAXY X va fi greu de cumparat in momentul in care va fi lansat pe pietele globale, iata ce vrea sa faca Samsung cu noul model de telefon.

Samsung GALAXY X cumpara

Samsung GALAXY X va fi foarte greu de cumparat in momentul in care va fi lansat pe pietele globale de catre compania coreeana, sau cel putin asta dau de inteles cei care au discutat cu angajati din cadrul companiei. Se pare ca Samsung GALAXY X urmeaza sa fie vandut doar prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, si a magazinelor Samsung, cel putin in Marea Britanie, acolo unde modelele actuale sunt vandute printr-o varietate de surse locale.

Samsung GALAXY X ar urma sa fie vandut in acest mod de catre compania coreeana pentru a le oferi exclusivitati catorva parteneri proprii, insa si pretul de 1700 de euro joaca un rol foarte important in aceasta decizie. Avand un pret de vanzare atat de mare, Samsung GALAXY X va fi cel mai probabil cumparat de la operatorii de telefonie mobila care vor oferi subventii pentru telefon, magazinele Samsung urmand a-l vinde la pret intreg.

Samsung GALAXY X va fi foarte GREU de Cumparat

Samsung GALAXY X va fi foarte scump deoarece productia sa este foarte complicata, iar cei de la Samsung folosesc unele tehnologii complet noi in telefoanele acestea, asa ca e normal ca si costurile de fabricare sa fie mai mari. In aceasta idee, Samsung GALAXY X va fi produs in cantitati limitate de catre compania coreeana, iar asta inseamna ca daca va exista intr-adevar cerere pentru el, va fi foarte greu de cumparat pana cand productia va fi marita de catre compania coreeana.

Assuming the deal goes ahead as planned, EE will offer the Galaxy Flex both on contract and SIM-free, while the Samsung store will only be offering it SIM-free. So if you want to pay monthly for your foldy superphone, you’re going to need to go with EE, basically. And you probably will want to pay monthly rather than all at once, because it’s gonna cost you.

Samsung GALAXY X a fost programat de catre cei de la Samsung pentru lansare in cadrul Mobile World Congress 2019, atunci urmand a fi dezvaluit pentru lumea intreaga si Samsung GALAXY S10. Lansarea Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba loc in cursul lunii martie, la o data care inca nu a fost dezvaluita, dar cel mai probabil vorbim despre jumatatea lunii, asa cum s-a intamplat si pana acum cu restul modelelor de telefoane lansate de catre coreeni.

28 COMENTARII

  1. da, dar nu se intampla asa ceva…eu spun doar lucruri adevarate
    Poate fi deranjant ca un necunoscut sa stie lucruri urate despre tine, dar este un dar de la Dumnezeu

  2. Lilo, prostuță ești, după ce ca ești cum ești te scapi și in poteca cu aberații, SRB a spus la modul peiorativ de cele 300 de grame și in general de troaca samsung.

  3. Vă propun tuturor să nu îi mai răspundeți măscăriciului Behehe. Ăsta abia așteaptă să vadă butonul roșu la disqus ca are n mesaje.

    Hai să scriem despre el în comentarii, între noi, dar fără să îi mai răspundem pentru că așa îl încurajăm.

  4. Samsung câștigă renumele de producător al celui mai “cool” smartphone, așa cum a fost percepută Apple cu iPhone în 2007.

  5. unde scrie ca telefonul are 100 grame in mintea ta?
    Daca nu intelegi cum sta treaba uitandu-te ca note 9 deja a depasit un prag…atunci lasa-te

  6. Chiar nu am ce discuta cu unul care are gandirea limitata cum esti tu , cu unul care se cearta cu toti pe acest site cu unul care este penibil . Stai linisti ca ti-ai castigat denumitea de Mascarici al acestui site . Vezi de treaba ta nu mai intra in polemici ca ai vazut cum te ameninta lumea . Stai cumintel in banca ta .

  7. zici nu ai ce discuta, dar tot o faci…asta arata cat de motivat si stapan pe tine esti
    Hhahaha, cine e mascariciul acum, pitzi?
    BTW, mi-am castigat denumirea de omul cel mai important al acestui site si omul ce prinde mascaricii si saracii

  8. nu e deloc amuzant sa mergi cu plasa sa iti cumperi un telefon,deci eu nu glumeam…Samsung se intoarce cand existau caramizile…si este la subiect, posibil mintea ta sa nu inteleaga asa cum nu a inteles nici faptul ca nu glumeam

  9. 1700 EUR :))) bafta. Fata de un Note 9 nu ofera nimic in plus in banii aia, in afara de un display care se indoaie. wow!

  10. nu intelegi ca Samsung are telefon cu clapeta W2018 de 3000$?!
    haha, iar unii de pe aici il asociaza cu un Vertu, un telefon cu clapeta din metal si sticla produs in masa asociat cu un Vertu….aici s-a ajuns..

  11. da, dar nu se intampla asa ceva…eu spun doar lucruri adevarate
    Poate fi deranjant ca un necunoscut sa stie lucruri urate despre tine, dar este un dar de la Dumnezeu

  12. wow ce comentarii … @srb_srb:disqus , nu te-ai lasat de genul asta de atacuri? pe 9to5mac esti mult mai ok . nu am vazut comentarii de genul de la tine pe acel site … de ce te transformi aici?