Samsung GALAXY X. INOVATIA TRANSFORMATA in REVOLUTIE

Samsung GALAXY X. REVOLUTIA pornita dintr-o simpla idee inovatoare a companiei Samsung, iata CUM ar putea schiba lumea smartphone in urmatorii ani de zile.

Samsung GALAXY X revolutie

Samsung GALAXY X. Primul telefon pliabil al companiei coreene a pornit ca o idee de inovatie pentru a iesi in evidenta intr-o piata plina de smartphone-uri de la o varietate de producatori care au cam inceput sa afecteze vanzarile coreenilor. De la simpla idee de inovatie, Samsung GALAXY X a devenit initiatorul unei revolutii pentru piata smartphone, deoarece in momentul de fata cam toti producatorii importanti au in dezvoltare telefoane pliabile pentru lansare.

Samsung GALAXY X. Acesta trebuia sa fie primul telefon pliabil lansat pe piata, insa cei de la Royole au luat-o inainte cu FlexPai, un telefon pliabil prezentat deja, si pregatit pentru a fi pus in vanzare la inceput de an 2019. Samsung GALAXY X ar putea fi al doilea telefon flexibil care va fi pus in vanzare, iar asta daca nu cumva Huawei va face o surpriza si isi va lansa propriul telefon de acest gen undeva prin martie, inainte ca Samsung sa apuce sa spuna ca este macar al doilea producator cu un asemenea produs.

Samsung GALAXY X. INOVATIA TRANSFORMATA in REVOLUTIE

Samsung GALAXY X. Totusi, foarte important este faptul ca acest telefon a dat startul unei revolutii in piata smartphone, telefoanele plaibile fiind vazute de catre multi ca fiind viitorul acestui gen de produse. Samsung GALAXY X a fost prezentat deja in mod oficial, iar ceea ce am vazut pana acum ne indica faptul ca telefonul in sine urmeaza sa fie interesant, insa cat de util va fi, e greu de spus, insa calea spre o noua revolutie in piata smartphone a inceput.

Samsung GALAXY X. Spre deosebire de 2007, cand iPhone a schimbat de unul singur piata smartphone, acum revolutia a pornit de la o idee, si este dusa de catre multipli producatori, cu multiple produse care vor imparti “gloria”. Asa cum nici primul model al iPhone nu a avut succes extrem de mare in vanzari, e posibil ca nici Samsung GALAXY X si primele telefoane pliabile sa nu se vanda forte bine, dar daca ideea “va prinde”, atunci ne putem astepta ca in cativa ani, telefoanele pliabile sa fie “noul normal”.