Samsung GALAXY NOTE 9. PROBLEMA URIASA Recunoscuta OFICIAL

Samsung GALAXY NOTE 9 este afectat de catre o problema mare care a fost recunoscuta oficial de catre coreeni, iata ce intentioneaza sa faca pentru a o rezolva.

Samsung GALAXY NOTE 9 defect

Samsung GALAXY NOTE 9 a avut saptamana trecuta anuntata o problema foarte grava de functionare din cauza careia clientii companiei coreene au ramas cu foarte multi nervi, dar si cu multe frustrari. Vorbim despre faptul ca Samsung GALAXY NOTE 9 are o problema foarte mare cu aplicatia Camera prin care se inregistreaza poze si clipuri video, aceasta blocandu-se in totalitate in mod complet aleator, fara ca vreo solutie permanenta sa poata fi folosita de catre utilizatori.

Samsung GALAXY NOTE 9 este cel mai recent model premium de telefon lansat de catre cei de la Samsung pe pietele globale, asa ca aceasta problema pune in discutie calitatea sistemului de operare Android. Din fericire, se pare ca defectul nu este unul hardware, ci software, deoarece utilizatorii care au Samsung GALAXY NOTE 9 reusesc sa reobtina temporar functionalitatea aplicatiei pot sa reseteze complet telefonul, ceva ce oricum nimeni nu isi doreste sa faca vreodata.

Samsung GALAXY NOTE 9. PROBLEMA URIASA Recunoscuta OFICIAL

Samsung GALAXY NOTE 9 are aceasta problema recunoscuta in mod oficial de catre coreeni, un moderator al unui forum de discutii din SUA spunand ca inginerii din cadrul companiei lucreaza la rezolvarea ei. Din cate se pare, doar modelele Samsung GALAXY NOTE 9 care au chip Qualcomm Snapdragon 845, adica doar cele vandute in SUA, sunt afectate de aceasta problema a aplicatiei Camera, restul modelelor vandute la nivel global avand functionalitatea neafectata, cel putin pana acum.

Our specialists have given us the directive that an update is coming out to fix this issue specifically. However, due to us being unable to speculate on the release of future updates, I don’t have an exact date for when to expect this.

Samsung GALAXY NOTE 9 va avea parte de o actualizare a sistemului de operare Android in curand pentru ca aceasta problema serioasa sa fie rezolvata, insa nu se stie foarte clar cand va fi disponibil acest update pentru utilizatori. Este de asteptat ca toata lumea sa poata face instalarea pe Samsung GALAXY NOTE 9 in urmatoarele zile, asa ca ramane doar sa vedem ce mai are de spus Samsung in legatura cu defectul telefoanelor sale.