iPad Pro poate deveni Ecran pentru un Mac Mini

ipad pro ecran mac mini

Noile modele ale iPad Pro au fost lansate de catre Apple chiar in aceasta toamna, iar ceea ce multi probabil nu stiu, este ca ele pot fi utilizate ca ecrane si pentru noile Mac Mini. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a acestui lucru, noul model de tableta lansata de catre compania Apple permitand folosirea macOS prin intermediul unui Mac Mini far aprobleme.

Foarte multi clienti ai Apple cer de ani de zile lansarea unei tablete iPad care sa ruleze macOS, insa compania Apple nu pare dispusa sa faca asta, dar iata ca totusi partial visul poate fi indeplinit. Pentru a se realiza interconectarea a fost folosit un accesoriu numit Luna Display, el costand 80 de dolari, impreuna cu aplicatia aferenta, iar asa iPad Pro devine un ecran extern pentru Mac Mini.

Daca sunteti interesati, toate modelele iPad Pro 2018 sunt disponibile inclusiv in Romania in aceasta pagina.

Articolul precedentTOP Telefoane cu cea mai buna Autonomie in 2018
Articolul următorApple Watch. Modelul Scump cat un Apartament
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.