TOP Telefoane cu cea mai buna Autonomie in 2018

Topul telefoanelor cu cea mai buna autonmie a bateriei in 2018 iti arata la ce te poti astepta de la smartphone-ul pe care l-ai putea cumpara de Craciun.

top telefoane autonomie 2018

2018 a fost un an cu foarte multe modele premium de telefoane lansate in lumea intreaga, insa nu toate dintre ele sunt chiar atat de bune in ceea ce privste autonomia, dupa cum ne arata topul de mai jos. Interesant este ca telefoanele lansate spre finalul anului au cea mai buna autonomie dintre toate, iar asta multumita imbunatatirilor majore facute pentru procesoarele integrate in ele, dar si multumita faptului ca au baterii de capacitate mai mare decat modelele anterioare.

Huawei MATE 20 Pro este prezentat ca telefonul cu cea mai buna autonomie dintre toate, o diferenta de 3 ore si 25 de minute fiind vizibila in comparatie cu iPhone XR, ea fiind complet surprinzatoare pentru ca modelele anterioare de telefoane Huawei nu se descurcau grozav. Pe de alta parte, e interesant si ca Xiaomi Pocophone F1 este plasat pe o pozitie atat de buna in acest top, chinezii reusind sa rezolve problemele cu autonomia pe care le-au avut modelele anterioare.

TOP Telefoane cu cea mai buna Autonomie in 2018

top telefoane autonomie 2018 grafic

Telefoanele iPhone ale companiei Apple se descurca onorabil in test, iPhone XR fiind pe podium, cu iPhone XS Max la o distanta considerabila in spate, iar iPhone XS este prezent deasemenea cu autonomie chiar mai slaba. Telefoanele celor de la Samsung n-au pozitii chiar atat de bune in test, ele avand autonomie mai mica de 9 ore, S9 avand chiar mai mica de 8 ore, asa ca pentru 2019 sunt foarte multe lucruri de rezolvat pentru telefoanele coreenilor.

Cei de la Google, LG, sau Sony nu se bucura deasemenea de performante chiar atat de bune pentru tlefoane, in schimb OnePlus are telefoane plasate pe locuri onorabile, reusind sa ofere o experienta de utilizare destul de buna. Pentru 2019 ne putem astepta ca autonomia bateriei telefoanelor, asa ca puteti analiza comparatia de mai sus, pentru ca anul viitor sa puteti face o comparatie cu ceea ce vor oferi telefoanele care vor fi lansate pe piata.