iPhone XR. Telefoane Oferite GRATUIT, in PREMIERA, de Apple

 

iphone xr gratuit

iPhone XR este prezentat de catre Apple ca fiind telefonul cu cele mai bune vanzari din oferta sa inca din momentul lansarii si pana in prezent, dar actiunile redau o poveste diferita. Intr-o emisiune recenta a celebrei Ellen DeGeneres, in care invitata a fost Julia Roberts, compania Apple a oferit gratuit telefoane iPhone XR pentru toti spectatorii prezenti la inregistrare.

Pana acum cei de la Apple n-au mai oferit vreodata telefoane iPhone gratuite pentru spectatorii vreunei emisiuni, insa cu iPhone XR se pare ca adopta o strategie diferita. Practic, ceea ce se vede mai jos este o reclama platita de catre Apple pentru a promova iPhone XR in emisiunea americana, ceva ce pana acum nu s-a intamplat intr-un asemenea mod.

In general, promovarile de acest gen nu sunt facute, in special de catre Apple, decat pentru produse care nu genereaza singure suficient de multa atentie, cum se intampla cu iPhone XR. Pentru multi, ceea ce vedem mai jos este doar o noua dovada a faptului ca iPhone XR nu are succes suficient de mare pe piata, iar Apple incearca sa-i creasca notorietatea “dandu-se in spectacol”.