DIGI MOBIL. HARTA REALA a ACOPERIRII in ROMANIA

DIGI MOBIL. Harta reala a acoperirii din Romania poate fi vazuta aici si iti arata foarte clar unde ai in realitate parte de semnal, sau nu, de la rCS & RDS.

Digi Mobil acoperire

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare opereator de telefonie mobila din Romania are si cea mai slaba acoperire dintre toti, desi are retele 3G si 4G active, iar daca esti curios sa vezi harta reala a acoperirii din Romania, acum o poti face. Cei de la Digi Mobil au in propriul website o harta care arata ca acopera cam toata Romania cu retelele lor, insa in realitate acoperirea e mult mai mica de atat cu reteaua proprie, atat pentru semnalul 3G, cat si pentru cel 4G.

Digi Mobil. V-am spus in multe randuri ca Speed Test este cea mai buna si reala solutie de a afla informatii privind vitezele reale de download si upload ale operatorilor telecom, iar pentru acoperire cei de la OpenSignal, creatorii Speed test, sunt la fel credibili. In App Store ei au o aplicatie speciala pe care o puteti folosi pentru a vedea acoperirea reala pe care o are Digi Mobil, insa acelasi lucru este valabil inclusiv pentru Orange, Telekom, sau chiar Vodafone.

DIGI MOBIL. HARTA REALA a ACOPERIRII in ROMANIA

DIGI MOBIL acoperire romania

Digi Mobil. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata acoperirea 3G si 4G pentru operatorul detinut de catre RCS & RDS in Romania, o diferenta mare existand fata de harta care exista pe website-ul companiei. Imi imaginez ca pe website-ul celor de la Digi Mobil vedem harta acoperirii care include si roaming-ul national prin Vodafone, iar cei de la OpenSignal arata acoperirea oferita exclusiv de catre reteaua operatorului RCS & RDS, iar de aici vine diferenta.

Digi Mobil. Este cunoscut faptul ca reteaua efectiva a companiei nu acopera prea bine, sau deloc, zonele din afara oraselor, iar in orasele mai mici acoperirea este cu atat mai proasta, ceea ce e de asteptat. Totusi, folosind aplicatia recomandata mai sus, puteti sa va faceti o idee reala cu privire la acoperirea de care aveti parte de la reteaua Digi Mobil, dar va puteti convinge daca merita sa va portati in retea, sau la un alt operator de telefonie mobila.

8 COMENTARII

  1. Subscriu Pr3dat0R?❗️
    Zaone fa rectificare in articol:
    DIGI MOBIL ROMANIA NU MAI ARE ACORD CU VODAFONE ROMANIA incepand cu 01.04.2017!!!Hello!

  2. Prostii, am Digi Mobil de cand a aparut oferta la abonament pe piata si nu am avut probleme, chiar aveam semnal unde nu aveau celelalte retele, mi se pare ca este ceva relativ.

  3. Subscriu Pr3dat0R?❗️
    Zaone fa rectificare in articol:
    DIGI MOBIL ROMANIA NU MAI ARE ACORD CU VODAFONE ROMANIA incepand cu 01.04.2017!!!Hello!

  4. Zaone fi corect si rectifica:
    NU mai este acord de roaming national cu Vodafone Romania incepand cu 01.04.2017.

  5. cred ca i s-a spus de 100 de ori asta, oricum 90% informatii eronate, repetate, incomplete, mai nou e si scenarist de subiecte inventate HUAWEI, sau subiecte care apar aici dupa 4-5 zile. nu mai zic de traduceri din engleza corcite cu devieri personale

    putea sa puna comparativ toti operatorii cu ce acoperire au

  6. 3G au peste tot teritoriul României iar 4G domnilor sa din serioși nu exista in 30% din teritoriul satelor , numai în orașe semnal 3G bubuie , 4G în orașul Dăbuleni este nu peste tot iar în Grojdibodu care este la 15 km nu este decât 3G având aparatura pe str Cristian Barbu pe aceeași antena cu Vodafone