DIGI MOBIL. HARTA REALA a ACOPERIRII in ROMANIA

DIGI MOBIL. Harta reala a acoperirii din Romania poate fi vazuta aici si iti arata foarte clar unde ai in realitate parte de semnal, sau nu, de la rCS & RDS.

Digi Mobil acoperire

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare opereator de telefonie mobila din Romania are si cea mai slaba acoperire dintre toti, desi are retele 3G si 4G active, iar daca esti curios sa vezi harta reala a acoperirii din Romania, acum o poti face. Cei de la Digi Mobil au in propriul website o harta care arata ca acopera cam toata Romania cu retelele lor, insa in realitate acoperirea e mult mai mica de atat cu reteaua proprie, atat pentru semnalul 3G, cat si pentru cel 4G.

Digi Mobil. V-am spus in multe randuri ca Speed Test este cea mai buna si reala solutie de a afla informatii privind vitezele reale de download si upload ale operatorilor telecom, iar pentru acoperire cei de la OpenSignal, creatorii Speed test, sunt la fel credibili. In App Store ei au o aplicatie speciala pe care o puteti folosi pentru a vedea acoperirea reala pe care o are Digi Mobil, insa acelasi lucru este valabil inclusiv pentru Orange, Telekom, sau chiar Vodafone.

DIGI MOBIL. HARTA REALA a ACOPERIRII in ROMANIA

DIGI MOBIL acoperire romania

Digi Mobil. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata acoperirea 3G si 4G pentru operatorul detinut de catre RCS & RDS in Romania, o diferenta mare existand fata de harta care exista pe website-ul companiei. Imi imaginez ca pe website-ul celor de la Digi Mobil vedem harta acoperirii care include si roaming-ul national prin Vodafone, iar cei de la OpenSignal arata acoperirea oferita exclusiv de catre reteaua operatorului RCS & RDS, iar de aici vine diferenta.

Digi Mobil. Este cunoscut faptul ca reteaua efectiva a companiei nu acopera prea bine, sau deloc, zonele din afara oraselor, iar in orasele mai mici acoperirea este cu atat mai proasta, ceea ce e de asteptat. Totusi, folosind aplicatia recomandata mai sus, puteti sa va faceti o idee reala cu privire la acoperirea de care aveti parte de la reteaua Digi Mobil, dar va puteti convinge daca merita sa va portati in retea, sau la un alt operator de telefonie mobila.