YouTube. Functie IMPORTANTA Lansata pe iOS si Android

YouTube. O noua functie importanta a fost lansata astazi pentru aplicatiile oferite pe iOS si Android, iata cat de mare este schimbarea adusa multumita ei.

YouTube autoplay

YouTube. Aplicatiile pentru iOS si Android are astazi parte de o noua functie importanta lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga, si ea va schimba intr-o buna masura felul in care interactionam cu unele clipuri video. Mai exact, incepand de astazi cei de la YouTube au activat in aplicatiile pentru iOS si Android o functie care va porni automat redarea de clipuri video care sunt vizibile in sectiunea principala cu recomandari, si cele mai populare clipuri video.

YouTube. Functia a fost oferita inca de acum 6 luni pentru cei care au abonamente premium pentru platforma, insa pentru restul utilizatorilor aceasta functie este activata abia incepand de astazi. In clipul video de mai jos aveti o explicatie pentru ratiunea din spatele acestei noi functii a YouTube pentru aplicatiile iOS si Android, insa in esenta vorbim despre dorinta companiei de a oferi metode mai simple de a folosi platforma de clipuri video in viata de zi cu zi.

YouTube. Functie IMPORTANTA Lansata pe iOS si Android

YouTube. Practic, dupa activara functiei numite Autoplay on Home, in momentul in care accesati sectiunea principala de clipuri video, acestea vor incepe automat sa ruleze preview-ul, fara sunet. Oricine va putea vedea rapid clipul video incarcat in YouTube chiar de acolo, fara a mai fi nevoit sa acceseze efectiv clipul, iar asta ar putea duce la o crestere artificiala a vizualizarilor pentru clipuri video, ceea ce nu ajuta, in esenta, pe absolut nimeni acum.

YouTube. Compania spune ca oamenii vor putea alege mai corect ce clipuri video sa urmareasca in baza preview-urilor pe care le vad acolo, ceea ce ar putea fi adevarat, desi asta va aduce si o alta problema. Redarea automata a clipurilor video in acest mod va genera consum suplimentar de date, cand utilizatorii n-au nevoie de el, dar noua functie pe care YouTube a lansat-o de astazi va putea fi dezactivata, ea urmand a aparea pentru toata lumea in urmataorele saptamani.

1 COMENTARIU

  1. Am note 9, folosesc YouTube Vanced, zero reclame și poți asculta și cu ecranul blocat. Are tema roșie, neagra, albastră, etc! E fix ca YouTube Red