Telefoanele din 2019 vin cu un Nou Decupaj DUBIOS

Telefoanele care vor fi lansate in cursul anului 2019 vin cu un nou tip de decupaj care este dubios, si arata cel putin la fel de ciudat precum cel din iPhone X.

telefoane 2019

Telefoanele care vor fi lansate in anul 2019, in principal cele facute de catre chinezi, sau chiar Samsung, vor veni cu un nou tip de decupaj, dubios, care se potriveste in ecrane ca nuca in perete. In imaginea de mai jos aveti o demonstratie a noului tip de decupaj pentru telefoane mobile, acesta ascunzand camerele frontale ale ceea ce ar putea fi un concept pentru Samsung GALAXY S10, sau un viitor telefon lansat de catre un producator chinez in 2019.

Samsung GALAXY S10 este anuntat a fi vandut cu un asemenea decupaj, cel putin in versiunea Plus, care are o camera frontala duala separat de cea tripla, versiunea standard a telefonului urmand a avea doar o taietura normala pentru a ascunde o singura camera. Dupa cum prea bine stiti deja, nu-mi place decupajul din iPhone X, sau iPhone XS, insa nici ideea din imaginea de mai jos nu mi se pare a fi potrivita pentru un telefon gandit de catre designeri care gandesc rational.

Telefoanele din 2019 vin cu un Nou Decupaj DUBIOS

telefoane 2019 decupaj

Nu pot sa inteleg logica taierii ecranului si lasarii unei bucati din el intre decupaj si marginea carcasei, acea bucata urmand a afisa imagini, desi este prea mica pentru a fi folosita intr-un scop util. Decupajele din iPhone X sau Huawei MATE 20 Pro sunt urate, dar macar nu au o bucata lasata intre ele si marginea ecranului, asa cum vedem mai sus, o iconita cu procentul bateriei fiind inghesuita intr-un colt pentru ca la asiatici logica nu prea exista.

Din pacate, acesta este noul stil de decupaj pentru ecran, pentru ca nu toti vor sa ascunda camerele frontale in spatele carcasei si sa le scoata in exterior, si nu toti vor sa puna ecrane secundare in carcasa pentru a permite inregistrarea de selfie-uri. Nu ma intelegeri gresit, prefer un decupaj de acest gen in locul celui din iPhone X, insa tare mi-ar fi placut daca el ar fi fost implementat cu o oarecare logica in ecranele telefoanelor care vor fi lansate in 2019.