Fortnite. NOUL mod de JOC LANSAT cu Sezonul 7

Fortnite. Un nou mod impresionant de joc a fost anuntat pentru lansare impreuna cu sezonul 7 astazi, Epic Games pregatind un update foarte important pentru jucatori.

Fortnite creative

Fortnite. Impreuna cu sezonul 7, care va fi lansat maine, va fi lansat deasemenea un nou mod de joc de care toti utilizatorii se vor putea bucura, aceasta fiind una dintre surprizele interesante pentru titlu. Acest nou mod de joc aduce pentru Fortnite cate putin din Minecraft, adica posibilitatea ca utilizatorii sa isi creeze singuri lumea in care lupta, ceva ce pana acum n-a mai fost oferit de catre Epic Games pentru jucatorii din lumea intreaga in vreun format, sau altul.

Fortnite. Jucatorii vor putea crea singuri jocuri, vor putea face curse pe insula din joc, vor putea sa lupte imptriva prietenilor, isi vor putea crea, practic, o lume virtuala dupa propriul plac, fara a mai astepta ceva de la companie. Epic Games spune ca jucatorii isi vor putea crea un Fortnite dupa propriile lor visuri, totul folosindu-si imaginatia si obiectele disponibile in lumea virtuala, ideea in sine fiind una extrem de interesanta, dar si provocatoare in acelasi timp.

Fortnite. NOUL mod de JOC LANSAT cu Sezonul 7

Fortnite. Noul mod de joc va fi lansat intr-o versiune limitata incepand de maine, adica va putea fi accesat doar de catre cei care au cumparat un battle pass, in timp ce restul jucatorilor il vor putea accesa din 13 decembrie. Epic Games promite ca tot ceea ce ofera in modul de joc Creative acum va fi imbunatatit odata cu trecerea timpului, jucatorii din Fortnite putandu-se astepta la foarte multe noutati cu actualizarile viitoare oferite pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Design games, race around the island, battle your friends in new ways, and build your dream Fortnite t’s all happening on your own private island where everything you make is saved. Fortnite creative is new and exciting, but not final, We’ll be adding many new features and improvements over the next few updates. Like battle royale and save the world, we’re committed to making this bigger and better over time.

Fortnite. Acest nou mod de joc a fost anuntat de catre Epic Games la mai putin de o zi din momentul in care a fost anuntata inclusiv lansarea unui magazin online care sa concureze cu cel creat de catre Steam. Fortnite este un fenomen mondial, jocul online avand 200 de milioane de utilizatori inregistrati, iar asta le da curaj celor de la Epic Games sa implementeze noutati importante pentru toata lumea, ele urmand a fi oferite progresiv pe masura ce sunt pregatite.