Fortnite. SURPRIZELE MARI Lansate pre Sezonul 7

Fortnite. Primele surprize foarte importante au fost dezvaluite inainte ca sezonul 7 sa fie lansat de catre Epic Games, iata ce asteptai de mult si este oferit.

Fortnite sezon 7 noutati

Fortnite. Sezonul 7 va incepe peste aproximativ 2 zile, insa astazi a fost lansata o surpriza foarte asteptata pentru jucatorii din lumea intreaga, ea fiind extrem de importanta, dar ceea ce surprinde este doar oferirea sa, nu si existenta. Acum cateva ore a inceput sa ninga pe Spawn Island, ca un preambul pentru ceea ce urmeaza sa ofere Epic Games pentru jucatorii din Fortnite inainte ca sezonul 7 sa inceapa efectiv, asa ca va fi interesant de vazut de va urma.

Fortnite. Imaginea de mai sus a fost publicata in cursul noptii trecute de catre cei de la Epic Games pentru toti jucatorii in ideea de a confirma faptul ca sezonul 7 urmeaza sa aduca in doar doua zile. Separat de asta, in imaginea de mai sus putem vedea un nou skin pe care Fortnite urmeaza sa il aiba oferit impreuna cu sezonul 7, acesta putand aduce si optiunea de a face snowboarding in hartile acoperite de zapada, asa ca experienta urmeaza sa fie cu mult schimbata.

Fortnite. SURPRIZELE MARI Lansate pre Sezonul 7

Fortnite. In aceeasi imagine este deasemenea ascunsa o alta surpriza foarte interesanta, mai exact vedem un jucator care calatoreste folosind o tiroliana, ceva ce pana in prezent Epic Games nu a avut disponibil. Aceasta schimbare va face fericiti foarte multi jucatori din cadrul Fortnite, iar asta pentru ca le va oferi o cu totul alta ocupatie atunci cand exploreaza hartile, sau calatoresc prin diverse colturi ale celor existente, Epic Games avand idei foarte bune.

Fortnite. Nu se stie deocamdata sigur la ce ora urmeaza sa fie lansat sezonul 7 al jocului, insa e putin probabil sa fie alta ora decat una a dupa-amiezii, asa ca trebuie sa fiti pregatiti in aceasta perioada a zilei. Fortnite este in momentul de fata cel mai popular joc online din intreaga lume, iar sezonul 7 este unul dintre cele mai asteptate de pana acum, aducand foarte multe imbunatatiri pentru lumea intreaga, si stiu ca asteptati cu nerabdare sa-l aveti.