Apple a Lansat un nou Incarcator USB-C pentru iPhone si iPad

Apple incarcator USB-C

Apple confirma zvonurile ultimelor luni cu lansarea unui nou tip de incarcator USB-C pentru iPhone si iPad, adica modelul care pana acum a fost doar inclus in pachetul noilor iPad Pro. Mai exact, vorbim despre acel incarcator USB-C de 18W despre care am tot auzit in ultimele saptamani, acesta oferind incarcare rapida pentru iDevice-urile celor de la Apple.

Dupa cum prea bine stiti deja, incarcarea rapida este limitata la 18W pe iphone si iPad, asa ca Apple ofera acum o alternativa mai ieftina pentru incarcatorul USB-C de 29W pentru MacBook. Vandut in SUA la pretul de 29 de dolari, + TVA, in Europa noul incarcator costa 35 de euro, pret intreg, iar in Romania deocamdata nu este disponibil, dar va fi.

Apple incarcator USB-C 18W

Pentru a folosi acest incarcator si a incarca rapid iDevice-urile lansate in 2017 si 2018 aveti nevoie si de acest cablu special, el facilitand transmiterea rapida de energie. Incarcatorul pe care Apple il ofera gratuit cu iPad Pro ar trebui sa fie oferit gratuit inclusiv cu noile modele ale iPhone, insa din pacate americanilor le pasa prea mult de profit, decat de clienti.