ASUS ROG Phone – PRIMUL telefon Android care se INCARCA SINGUR

ASUS ROG Phone este primul telefon cu sistem de operare Android care reuseste sa se incarce singur, iata cat de ciudata este situatia smartphone-ului.

ASUS ROG Phone

ASUS ROG Phone este un telefon de gaming care a devenit destul de cunoscut dupa ce a fost promovat de catre foarte multi ca fiind un inlocuitor de succes pentru consolele pentru jocuri. ASUS ROG Phone este un telefon de gaming, iar in aceasta idee, el are implementate doua porturi USB-C, pentru a facilita conectarea de accesorii pentru gaming in orice pozitie.

Aceasta disponibilitate unica a porturilor USB-C pentru ASUS ROG Phone a stat la baza crearii clipului video de mai jos, in care vedem ca telefonul se incarca singur, foarte usor. Puteti observa ca un cablu USB-C conectat la ambele porturi ale ASUS ROG Phone genereaza automat incarcarea telefonului, tot din bateria sa, lucru destul de comic.

Practic, ASUS ROG Phone vede primul port ca sursa de energie pentru baterie, desi acela preia energia tot din bateria sa, iar totul pentru ca ASUS nu s-a gandit sa blocheze posibilitatea ca telefoanele sale sa se incarce singure.