Samsung GALAXY X. PREMIERA Tehnologica NEASTEPTATA

Samsung GALAXY X. Premiera tehnologica uimitoare si complet neasteptata pentru telefonul asteptat de catre toti fanii, iata ce pregateste compania Samsung.

Samsung GALAXY X baterie flexibila

Samsung GALAXY X. Primul telefon pliabil pe care Samsung il pregateste pentru lansare este o adevarata minunatie din punct de vedere tehnologic, iar informatii aparute astazi anunta o premiera foarte interesanta. Mai exact, intr-un brevet de inventie descoperit recent pentru Samsung GALAXY X, compania Samsung descrie metoda prin care ar putea implementa o baterie flexibila pentru telefonul sau, care oricum este uimitor, dar ar fi o premiera absoluta cu ea.

Samsung GALAXY X. In imaginea de mai jos este prezentata noua baterie flexibila care ar putea ajunge in acest model de telefon, si puteti vede acum arata cand este pliata, sau cum arata cand este complet intinsa. Utilizarea sa intr-un telefon pliabil, ca Samsung GALAXY X, ar permite posibila implementare a unei baterii de capacitate mare pe intreaga suprafata in care exista carcasa si ecran, si poate ar oferi o autonomie foarte buna pentru un telefon atat de mare.

Samsung GALAXY X. PREMIERA Tehnologica NEASTEPTATA

Samsung GALAXY X baterie flexibila telefon

Samsung GALAXY X. Bateriile flexibile nu sunt tocmai ceva nou pentru compania coreeana, iar asta pentru ca acum cativa ani cei de la Samsung SDI au prezentat baterii similare in cadrul unei conferinte. Atunci au spus ca e nevoie de cativa ani pana cand acest gen de baterii pot fi integrate in telefoane mobile vandute pentru clientii din lumea intreaga, si e posibil ca Samsung GALAXY X sa fie telefonul in care sa vedem oferite tehnologii atat de avansate.

Samsung GALAXY X. Deocamdata nu se stie clar daca aceasta baterie flexibila, sau alta va fi integrata in telefon, dar daca vorbim intr-adevar despre una standard, atunci e posibil sa fie cate o baterie in fiecare carcasa. Samsung GALAXY X este un telefon extrem de interesant, extrem de asteptat, insa daca avea si aceasta tehnologie oferita in premiera pentru clienti, atunci am putea vorbi si despre o autonomie foarte buna de care clientii ar beneficia.

20 COMENTARII

  1. “Primul telefon pliabil pe care Samsung il pregateste pentru lansare este o adevarata minunatie din punct de vedere tehnologic”

    In timp ce Happlea se duce la fund incet dar sigur !!!

  2. Sper ca la anul sa vedem Apple bagat in procedura de faliment. Nu exista ceva mai toxic si mai infect ca secta Apple. Comportamentul sectantilor Apple este delirant, ilogic, de o agresivitate tipica neomarxistilor de la #resist sau #MeToo. Se pot vedea multe similitudini. Utilizatorii Apple sunt efectiv POSEDATI. Au redefinit complet marketing-ul adus la o cotă de mârșăvie inimaginabilă acum 10 ani. Tehnica de indoctrinare Apple deja e studiata serios de sociologi si psihologi, ca o noua forma de manevrare a maselor, exact ca Lenin sau Hitler la vremea lor. Si tot e corelat cu niste produse banale si plictisitoare la care schimbarile sunt date de la an la an cu pipeta. Aceasta țeapă a funcționat mult prea mult. Ce e sigur e ca frații chinezi o sa-i termine. Nu m-ar mira sa vad un sectant Apple care pune o bomba la un magazin Samsung sau Huawei.

  3. Într-un depozit de brevet se pot depozita pana la 100 de idei din care poate doar una o vei realiza fizic sau nici una, aceste informații nu au valoare pt clienți doar ii încurcă pe alți producători, sa nu producă ceva asemănător și de multe ori nici cel care a brevetat nu e capabil sa producă și poate altul ar fi fost capabil dar îl blochează brevetul

  4. Cred ca va avea o folie de contact intre cele doua baterii,cam cum era pe vremuri la Motorola StarTAC,de schimba lumea in draci foliile de contact la ele,alea se defectau cel mai des. Nu cred ca vor avea baterii flexibile efectiv.

  5. Sper ca la anul sa vedem Apple bagat in procedura de faliment. Nu exista ceva mai toxic si mai infect ca secta Apple. Comportamentul sectantilor Apple este delirant, ilogic, de o agresivitate tipica neomarxistilor de la #resist sau #MeToo. Se pot vedea multe similitudini. Utilizatorii Apple sunt efectiv POSEDATI. Au redefinit complet marketing-ul adus la o cotă de mârșăvie inimaginabilă acum 10 ani. Tehnica de indoctrinare Apple deja e studiata serios de sociologi si psihologi, ca o noua forma de manevrare a maselor, exact ca Lenin sau Hitler la vremea lor. Si tot e corelat cu niste produse banale si plictisitoare la care schimbarile sunt date de la an la an cu pipeta. Aceasta țeapă a funcționat mult prea mult. Ce e sigur e ca frații chinezi o sa-i termine. Nu m-ar mira sa vad un sectant Apple care pune o bomba la un magazin Samsung sau Huawei.

  6. Sarac esti tu care vorbesti despre lucruri pe care nu le-ai avut niciodata. Esti un aberant. Au bubuit destule iPhone, la fel ca Samsung. Au explodat doar 35 de Note 7. Atât !!! DOAR 35 din milioane vandute e ZERO. Mai lasa aberatiile saracio. Iphone au bubuit din toate modelele, de-a lungul timpului semn ca au constant o calitate slaba, nu e un accident. Poate ai nu stiu ce cazan de iPhone, ai adunat pensiile parintilor un an si ti-ai luat. Poate… Dar e clar ca Samsung nu ai avut niciodata niciun flagship. Esti doar un hater si troller fara creier cu comentarii de intarziat mintal.

  7. Sarac esti tu care vorbesti despre lucruri pe care nu le-ai avut niciodata. Esti un aberant. Au bubuit destule iPhone, la fel ca Samsung. Au explodat doar 35 de Note 7. Atât !!! DOAR 35 din milioane vandute e ZERO. Mai lasa aberatiile saracio. Iphone au bubuit din toate modelele, de-a lungul timpului semn ca au constant o calitate slaba, nu e un accident. Poate ai nu stiu ce cazan de iPhone, ai adunat pensiile parintilor un an si ti-ai luat. Poate… Dar e clar ca Samsung nu ai avut niciodata niciun flagship. Esti doar un hater si troller fara creier cu comentarii de intarziat mintal.

  8. Sarac esti tu care vorbesti despre lucruri pe care nu le-ai avut niciodata. Esti un aberant. Au bubuit destule iPhone, la fel ca Samsung. Au explodat doar 35 de Note 7. Atât !!! DOAR 35 din milioane vandute e ZERO. Mai lasa aberatiile saracio. Iphone au bubuit din toate modelele, de-a lungul timpului semn ca au constant o calitate slaba, nu e un accident. Poate ai nu stiu ce cazan de iPhone, ai adunat pensiile parintilor un an si ti-ai luat. Poate… Dar e clar ca Samsung nu ai avut niciodata niciun flagship. Esti doar un hater si troller fara creier cu comentarii de intarziat mintal.

  9. imi place cum iddiotii presupun ca stiu ce au alti oameni pe care nu i-au vazut 1 secunda in viata lor..Dupa prima propozitie nici nu am mai citit ca mi-am dat seama de inteligenta oferita acelui comentariu
    Iar ai comentat la 5 ore intarziere, esti cumva rettardat mintal?

  10. “Sper ca la anul sa vedem Apple bagat in procedura de faliment.”
    Doar sa speri asa ceva pt la anul arata incultura si cat de bine te pricepi

  11. “Sper ca la anul sa vedem Apple bagat in procedura de faliment.”
    Doar sa speri asa ceva pt la anul arata incultura si cat de bine te pricepi

  12. Sarac esti tu care vorbesti despre lucruri pe care nu le-ai avut niciodata. Esti un aberant. Au bubuit destule iPhone, la fel ca Samsung. Au explodat doar 35 de Note 7. Atât !!! DOAR 35 din milioane vandute e ZERO. Mai lasa aberatiile saracio. Iphone au bubuit din toate modelele, de-a lungul timpului semn ca au constant o calitate slaba, nu e un accident. Poate ai nu stiu ce cazan de iPhone, ai adunat pensiile parintilor un an si ti-ai luat. Poate… Dar e clar ca Samsung nu ai avut niciodata niciun flagship. Esti doar un hater si troller fara creier cu comentarii de intarziat mintal.

  13. imi place cum iddiotii presupun ca stiu ce au alti oameni pe care nu i-au vazut 1 secunda in viata lor..Dupa prima propozitie nici nu am mai citit ca mi-am dat seama de inteligenta oferita acelui comentariu
    Iar ai comentat la 5 ore intarziere, esti cumva rettardat mintal?