Samsung GALAXY S10. UNITATE REALA in Primele Imagini

Samsung GALAXY S10. Primele imagini cu o unitate reala ne dezvaluit ceea ce pregateste Samsung pentru design-ul final pe care-l va avea telefonul sau.

Samsung GALAXY S10 real

Samsung GALAXY S10. O surpriza uriasa ne este dezvaluita astazi, deoarece o unitate reala a viitorului telefon al coreenilor a aparute pe internet la doar cateva ore dupa ce au avut loc testele 5G din SUA. Vorbim despre o unitate reala care pare sa ne prezinte un Samsung GALAXY S10, nu versiunea Plus, iar asta pentru ca are o camera tripla, si nu una cu 4 senzori de imagine, asa cum am vazut pentru modelul care are ecran cu diagonala de 6.4 inch.

Samsung GALAXY S10. Din pacate doar carcasa telefonului, impreuna cu a sa camera tripla, este prezentata in aceste imagini, si puteti vedea cat de mult seamana cu ceea ce am vazut in modelele anterioare. Ni s-a spus deja ca Samsung GALAXY S10 va avea o camera tripla pozitionata orizontal in carcasa, si nu vertical, pentru ca Samsung vrea sa integreze o baterie de capacitate mai mare, si nu o poate face in alt mod pentru a gasi spatiu pentru ea in carcasa.

Samsung GALAXY S10. UNITATE REALA in Primele Imagini

Samsung GALAXY S10 real imagini

Samsung GALAXY S10. Stiam deja ca telefonul va avea in continuare o carcasa din sticla, precum modelele anterioare lansate de catre coreeni, iar imaginile acestea ne arata ca lucrurile sunt exact asa cum ne gandeam. Culorile pe care le vedem in aceste imagini ar putea fi totusi diferite fata de cele finale pentru Samsung GALAXY S10, iar asta pentru ca acestea sunt prototipuri ale telefonului, si cel mai probabil nu au design-ul final, pe care lumea il asteapta.

Samsung GALAXY S10 real real imagini telefon

Samsung GALAXY S10. Ecranul telefonului nu este prezentat in aceste imagini, insa am vazut deja aceasta parte a telefonului in foarte multe alte imagini aparute zilele trecute, deci nu mai exista vreo necunoscuta aici. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 la finalul lunii februarie a anului 2019, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva pe la jumatatea lunii martie a anului viitor.

3 COMENTARII