Samsung GALAXY S10. De ce va Ramane in UMBRA iPhone XS

Samsung GALAXY S10. Noul telefon va ramane in umbra iPhone XS chiar din momentul lansarii, o mare dezamagire asteptandu-i pe fanii care-l vor cumpara.

Samsung GALAXY S10 umbra

Samsung GALAXY S10. Desi va fi lansat in primavara anului 2019, si va beneficia de tehnologii de ultima generatie, noul model de smartphone va ramane in umbra iPhone XS, asa cum au ramas si seriioe S9, sau NOTE 9. Vorbesc aici despre performante, pentru ca in ultimele saptamani au tot inceput sa apara rezultatele obtinute in benchmark-uri de catr Qualcomm Snapdragon 855, viitorul chip cu procesorul Samsung GALAXY S10, iar rezultatele nu sunt bune.

Samsung GALAXY S10. In baza rezultatelor aparute in ultimele saptamani, telefonul va ramane in 2019 inferior iPhone XS in performante, atat in testele facute cu Geekbench, cat si in testele facute folosind AnTuTu. Diferenta este mai mare in Geekbench decat in AnTuTu, insa Samsung GALAXY S10 nu va fi „incoronat” ca „rege” al smartphone-urilor, din punct de vedere al performantelor, nici macar in versiunile care vor avea chip Exynos 9820 integrat.

Samsung GALAXY S10. De ce va Ramane in UMBRA iPhone XS

Samsung GALAXY S10 umbra iphone xs

Samsung GALAXY S10. Desi nu poate intrece iPhone XS, interesant este ca versiunea cu chip Qualcomm Snapdragon 855 ar putea avea performante mai bune decat cea cu chip Exynos 9820, diferenta fiind sesizabila. 18.000 de puncte in AnTuTu inseamna ca 5% in performantele totale, si e posibil ca toate versiunile Samsung GALAXY S10 sa aiba performantele la acelasi nivel, adica la aproximativ 10% distanta de iPhone XS, care inregistreaza 352.000 de puncte in AnTuTu.

Samsung GALAXY S10. Ca performantele nu vor fi peste cele ale iPhone n-ar trebui sa fie o surpriza, pentru ca in ultimul an cei de la Samsung nu s-au prea preocupat cu asta, si din pacate incep sa cam piarda serios in fata competitorilor. Pe de alta parte, cei de la Apple au reusit sa creeze telefoane care sunt atat de performante incat nu pot fi intrecut de catre telefoanele Android lansate cu multe luni in urma lor, iar Samsung GALAXY S10 va continua traditia modelelor anterioare.

Articolul precedentiPhone XS. Premiu pentru Cea mai BUNA CAMERA din 2018
Articolul următoreMAG. AirPods cu Reduceri MARI de Mos Nicolae
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.