Samsung GALAXY S10. De ce va Ramane in UMBRA iPhone XS

Samsung GALAXY S10. Noul telefon va ramane in umbra iPhone XS chiar din momentul lansarii, o mare dezamagire asteptandu-i pe fanii care-l vor cumpara.

Samsung GALAXY S10 umbra

Samsung GALAXY S10. Desi va fi lansat in primavara anului 2019, si va beneficia de tehnologii de ultima generatie, noul model de smartphone va ramane in umbra iPhone XS, asa cum au ramas si seriioe S9, sau NOTE 9. Vorbesc aici despre performante, pentru ca in ultimele saptamani au tot inceput sa apara rezultatele obtinute in benchmark-uri de catr Qualcomm Snapdragon 855, viitorul chip cu procesorul Samsung GALAXY S10, iar rezultatele nu sunt bune.

Samsung GALAXY S10. In baza rezultatelor aparute in ultimele saptamani, telefonul va ramane in 2019 inferior iPhone XS in performante, atat in testele facute cu Geekbench, cat si in testele facute folosind AnTuTu. Diferenta este mai mare in Geekbench decat in AnTuTu, insa Samsung GALAXY S10 nu va fi “incoronat” ca “rege” al smartphone-urilor, din punct de vedere al performantelor, nici macar in versiunile care vor avea chip Exynos 9820 integrat.

Samsung GALAXY S10. De ce va Ramane in UMBRA iPhone XS

Samsung GALAXY S10 umbra iphone xs

Samsung GALAXY S10. Desi nu poate intrece iPhone XS, interesant este ca versiunea cu chip Qualcomm Snapdragon 855 ar putea avea performante mai bune decat cea cu chip Exynos 9820, diferenta fiind sesizabila. 18.000 de puncte in AnTuTu inseamna ca 5% in performantele totale, si e posibil ca toate versiunile Samsung GALAXY S10 sa aiba performantele la acelasi nivel, adica la aproximativ 10% distanta de iPhone XS, care inregistreaza 352.000 de puncte in AnTuTu.

Samsung GALAXY S10. Ca performantele nu vor fi peste cele ale iPhone n-ar trebui sa fie o surpriza, pentru ca in ultimul an cei de la Samsung nu s-au prea preocupat cu asta, si din pacate incep sa cam piarda serios in fata competitorilor. Pe de alta parte, cei de la Apple au reusit sa creeze telefoane care sunt atat de performante incat nu pot fi intrecut de catre telefoanele Android lansate cu multe luni in urma lor, iar Samsung GALAXY S10 va continua traditia modelelor anterioare.

11 COMENTARII

  1. Ce facem cu atâta performanță pe un telefon? Atâta timp cât sistemul de operare nu are funcții care beneficiază cu adevărat de performanță acestor componente, ele sunt degeaba. Sunt ferm convins că noile funcții pe care le are iPhone XS ar putea rula și pe iPhone X fără probleme.

  2. Snapdragon 855 va fi pe 7nm TSMC fata de Exynos mizerie pe 8nm de la samsung..
    Samsung a ramas in urma si aici
    Si sa nu uitam ce ne mintea georgica cu aia mica, ca exynos va fi cel mai cel pe 7nm…
    HAHAH nici macar pe 7nm nu va fi…asa ca sa vedeti cata incultura acesti useri

  3. Când am citit articolul, am bănuit că e scris de un fan Apple. După ce m-am uitat la numele site-ului, mi-am confirmat. Nu e nimic rău în asta, dar haideți să nu comparăm Dacia cu BMW. iPhone-ul ăla va fi cam de doua ori mai scump decât s10 când acesta se va lansa și va avea performante doar puțin mai bune, aproape insesizabila diferența în viața de zi cu zi. Să nu mai zic că degeaba are performante in benchmark dacă sistemul de operare este unul limitat. In concluzie, pentru banii de XS poți să îți iei un Note 9, care e net superior și unui XS și unui XS Max si surpriză, E MULT MAI IEFTIN.

  4. Inca de acum o spun ,, S10 cu noul SD si 5G o sa-l faca uitat pe Xs , cine e nebun sa mai cumpere din primavara telefon de 6000 lei fara 5G cand astia din 2019 dau drumul la relele 5G .