Huawei. China ATACA VIRULENT SUA pentru Actiunile OSTILE

Huawei. China a lansat un atac virulent impotriva SUA dupa arestarea CFO-ului companiei, acuzand americanii de actiuni ostile impotriva protejatilor sai.

huawei atac

Huawei. Desi compania a negat intotdeuana legaturile cu guvernul chinez, care ar spiona cetatenii tarilor unde retelele de telefonie sunt facute cu echipamente ale companiei, realitatea ne arata ceva diferit. Guvernul chinez a reactionat virulent dupa arestarea CFO-ului Huawei, si fiica a co-fondatorului companiei, presa de stat din China spunand ca SUA a actionat intr-un mod ostil, facand in secret arestarea CFO-ului, si desigur ca acum cere eliberarea sa.

Huawei. CFO-ul companiei este o victima colaterala intr-un razboi pe care SUA il duce impotriva Chinei, iar alegerea acestei tinte a fost cu siguranta facuta avand la baza dovezi clar ca exista o colaborate cu autoritatile de acolo. Totul are la baza faptul ca Ren Zhengfei, CEO-ul grupului Huawei, a lucrat timp de peste 10 ani in armata Chinei ca si cercetator, inainte de a parasi institutia si a se gandi sa fondeze compania pe care o conduce in acest moment.

Huawei. China ATACA VIRULENT SUA pentru Actiunile OSTILE

Huawei. Desi SUA le cere aliatilor sa nu foloseasca produsele chinezilor pentru ca sunt un risc pentru siguranta nationala, si CFO-ul companiei a fost arestat pentru frauda, si permiterea vanzarii de produse catre Iran, care are embargo, China zice altceva. presa de stat din China acuza SUA ca inearca sa limiteze cresterea Huawei la nivel global, insa primele problemea au inceput acum cativa ani in India, care a interzis unele produse ale chinezilor delarece CEO-ul companiei a lucat in armata chineza si are legatur cu guvernul.

Chinese state media outles have attacked Washington over the arrest Huawei’s CFO Meng Wanzho. Global Times, also state-run, said Washington is “resorting to a despicable rogue’s approach as it cannot stop Huawei’s 5G advance in the market.” The Chinese government demanded Meng’s release on Thursday, claiming she was arrested without an explanation of the charge in potential violation of her human rights.

Huawei. Apararea de care are parte compania din partea guvernului chinez arata destul de clar faptul ca exista o legatura acolo, pentru ca niciun guvern nu apara in mod public atat de agresiv o companie daca nu e asa, sau nu are mare nevoie de ea. Cei din SUA au reusit sa atace Huawei exact acolo unde a trebuit pentru a forta China sa reactioneze si sa confirme, practic, tot ceea ce s-a spus pana acum in legatura cu legatura dintre cele doua entitati.

15 COMENTARII

 1. Sa intelegem ca din cauza asta SUA a aparat compania Apple doar pt ca exista o legatura intre ele? cumva Apple ajuta SUA sa spioneze populatia lumii?

 2. Iti amintesti cand a intervenit Obama pentru Apple? Cred ca o interventie mai publica de atat nu exista. Este normal ca statul Chinez sa intervina pentru Huawei atata timp cat este o victima in razboiul economic SUA – China, crezi ca daca China ar interzice produsele Apple acolo, SUA nu ar avea nimic de spus?

 3. Cand Obama a anulat decizia judecatoreasca de interzicere a vanzarii de iPhoane in SUA datorita furtului de tehnologie , nu cumva SUA au intervenit pe fata pt Apple , chiar negand Justitia ?

 4. Razboi direct @gheorghe .
  Sa nu uitam faptul ca Steve Jobs a avut stranse legaturi cu presedintii de la Casa Alba , a fost consilierul presedintelui Biil Clinton , sa nu uitam de legaturile stranse cu fostul presedinte al USA Barack Obama ( vezi legi schimbate pentru a salva Apple ) Sa nu uitam ca in spatele Apple sunt o gramada de masoni din fruntea statului ce au drepturi la Apple .
  Pentru mine e clar ca Apple se subordoneaza direct statului iar institutii precum FBI , CIA nu au puteri asupra lor .
  Chinezul la randul lui a inteles strategiile de spionaj americane si au inceput sa construiasca la randul lor o masinarie perfecta de spionaj .
  Rezultatul il stim , oblicii pompeaza indirect si reuseste sa creeze companii precum Huawei , ZTE , Xiaomi , etc .

 5. Și noi ce sa înțelegem din intervenția mizerabila a lui Obama,când a anulat o hotărâre judecătorească ,hotărâre care era nefavorabila Apple?Sau poate asta nu se pune și americanii au dreptul sa spioneze pe oricine?

 6. Esti sigur ca nu au dovezi? Incepand cu India si terminand cu Noua Zeelanda, se aduna cam multe tari impotriva Huawei. Nu e prima oara cand guvernul chinez si partidul comunist, e tot una, au spionat prin interpusi tarile occidentale. Fie pentru tehnologii civile, fie pentru cele militare, fie doar in scopuri strict economice. Ai nevoie de dovezi? E simplu sa le gasesti pe net. Vezi cazul nostru cu Cernavoda/Candu. ?

 7. Vorbim de China unde se copiaza tot ce se produce altundeva si statul apara producatorii locali ? Americanii ar fi de-a dreptul tampiti sa nu faca la fel, sau orice alta tara.

 8. Te referi la ultimul paragraf scris de autor?

  “Apararea de care are parte compania din partea guvernului chinez arata destul de clar faptul ca exista o legatura acolo, pentru ca niciun guvern nu apara in mod public atat de agresiv o companie daca nu e asa, sau nu are mare nevoie de ea.”

 9. Ba da, ai perfectă dreptate, dar nu se pune .. Era și normal ca SUA să protejeze Apple dar nu la fel se poate spune despre China și Huawei.

 10. Ce tara a amenintata Obama din cauza Apple ? Cu ce alta tara s-a certat Obama atat de serios din cauza Apple ? Daca n-ai raspunsuri, atunci poate intelegi de ce comparatia nu e serioasa.

 11. Scuze dar te contrazic. China face profit pe urma Apple. App Avand in vedere ca apple are vanzari foarte bune desi unele fake news spun ca nu pe apple il/o doare undeva. China va avea de suferit.