Huawei. China ATACA VIRULENT SUA pentru Actiunile OSTILE

Huawei. China a lansat un atac virulent impotriva SUA dupa arestarea CFO-ului companiei, acuzand americanii de actiuni ostile impotriva protejatilor sai.

huawei atac

Huawei. Desi compania a negat intotdeuana legaturile cu guvernul chinez, care ar spiona cetatenii tarilor unde retelele de telefonie sunt facute cu echipamente ale companiei, realitatea ne arata ceva diferit. Guvernul chinez a reactionat virulent dupa arestarea CFO-ului Huawei, si fiica a co-fondatorului companiei, presa de stat din China spunand ca SUA a actionat intr-un mod ostil, facand in secret arestarea CFO-ului, si desigur ca acum cere eliberarea sa.

Huawei. CFO-ul companiei este o victima colaterala intr-un razboi pe care SUA il duce impotriva Chinei, iar alegerea acestei tinte a fost cu siguranta facuta avand la baza dovezi clar ca exista o colaborate cu autoritatile de acolo. Totul are la baza faptul ca Ren Zhengfei, CEO-ul grupului Huawei, a lucrat timp de peste 10 ani in armata Chinei ca si cercetator, inainte de a parasi institutia si a se gandi sa fondeze compania pe care o conduce in acest moment.

Huawei. China ATACA VIRULENT SUA pentru Actiunile OSTILE

Huawei. Desi SUA le cere aliatilor sa nu foloseasca produsele chinezilor pentru ca sunt un risc pentru siguranta nationala, si CFO-ul companiei a fost arestat pentru frauda, si permiterea vanzarii de produse catre Iran, care are embargo, China zice altceva. presa de stat din China acuza SUA ca inearca sa limiteze cresterea Huawei la nivel global, insa primele problemea au inceput acum cativa ani in India, care a interzis unele produse ale chinezilor delarece CEO-ul companiei a lucat in armata chineza si are legatur cu guvernul.

Chinese state media outles have attacked Washington over the arrest Huawei’s CFO Meng Wanzho. Global Times, also state-run, said Washington is “resorting to a despicable rogue’s approach as it cannot stop Huawei’s 5G advance in the market.” The Chinese government demanded Meng’s release on Thursday, claiming she was arrested without an explanation of the charge in potential violation of her human rights.

Huawei. Apararea de care are parte compania din partea guvernului chinez arata destul de clar faptul ca exista o legatura acolo, pentru ca niciun guvern nu apara in mod public atat de agresiv o companie daca nu e asa, sau nu are mare nevoie de ea. Cei din SUA au reusit sa atace Huawei exact acolo unde a trebuit pentru a forta China sa reactioneze si sa confirme, practic, tot ceea ce s-a spus pana acum in legatura cu legatura dintre cele doua entitati.