iPhone 2019. Vestea cea mai PROASTA pentru Design

iPhone 2019. Vestea cea mai proasta pentru fani a venit zilele acestea, din pacate compania Apple fiind concentrata pe cu totul altceva decat indeplinirea dorintelor fanilor.

 

iPhone 2019 design

iPhone 2019. Asteptarile incep sa creasca pentru modelele de telefoane care vor fi lansate in toamna anului viitor deoarece modelele de acum nu au succes in randul consumatorilor, iar fanii asteapta schimbari mari pentru seria viitoare. Pretul actiunilor Apple a scazut cu 25% in ultimele saptamani dupa lansarea iPhone XS si iPhone XR, iar fanii asteapta un upgrade major de la Apple pentru iPhone 2019, altfel vanzarile nu urmeaza sa creasca in vreun fel.

iPhone 2019. Desi asteptarile incep sa fie din ce in ce mai mari, pentru viitoarele modele de telefoane, iata prima veste proasta privind viitoarea serie, deoarece schimbari majore de design nu urmeaza sa fie oferite. Desi trei noi modele ale iPhone 2019 vor fi lansate anul viitor, se pare ca ele vor arata la fel ca modelele din 2018, compania Apple pregatind un upgrade mai important in 2020, cand urmeaza sa integreze si tehnologia 5G in produsele sale.

iPhone 2019. Vestea cea mai PROASTA pentru Design

iPhone 2019. Implementarea modem-urilor 5G si a noilor antene va necesita efectuarea unor schimbari de design nu doar pentru telefoanele Apple, ci si pentru cele ale competitorilor, iar americanii au o strategie paguboasa. Mai exact, in loc sa faca upgrade-uri de design doi ani la rand, se pare ca vor lansa iPhone 2019 fara vreo schimbare de design, in vreun fel, si vor pregati una importanta in 2020, cand ar urma sa integreze si tehnologia 5G.

We think the three new iPhones in 2H19F will likely have the same form factors (body size and displays) as the 2H18 iPhone XR, XS, and XS Max, with some added AR [augmented reality]-related features. We think 2019 could be the last year the iPhone uses the iPhone X design architecture, in preparation for initial hardware specs for 5G (sub-6GHz) and AR (augmented reality), before greater architecture upgrades in 2020F for 5G and a more comprehensive AR system.

iPhone 2019. Fara un upgrade de design pentru modelele de anul viitor, e destul de clar ca vanzarile nu vor fi mai mari decat cele ale seriei actuale, pentru ca oamenii vor mai mult decat procesoare si camere noi. Oamenii vor sa simta ca au ceva nou in mana cand cumpara un telefon nou, mai ales scump, iar a pastra trei ani acelasi design este reteta esecului pentru iPhone 2019, asa cum s-a intampalt cu seria Samsung GALAXY S9, si e posibil ca Apple sa-si asume acest risc, sperand ca in 2020 va compensa cu vanzari mai mari.