Proteste in Franta. Apple Store Vandalizat si Jefuit

Apple Store proteste Franta

Protestele din Franta au avut drept victima si un prim Apple Store in cursul weekend-ului trecut, cel din Bordeaux fiind vandalizat si jefuit de catre cateva zeci de persoane. Inregistrari cu oamenii care au intrat in Apple Store si au furat toate produsele expuse acolo au fost publicate pe diverse retele de socializare, si le puteti vedea mai jos chiar acum.

Magazinele Apple din zona Opera si Champs-Élysées fusesera atacate in cursul zilelor trecute de catre protestatarii din Paris, insa in Bordeaux se pare ca nu s-a gandit cineva sa ia masura pentru a proteja magazinele. Desi cele din Paris au fost “fortificate”, cele din Bordeaux au ramas fara protectie, iar Apple a ramas fara produse in valoare de zeci de mii de euro.

Avand in vedere ca protestele din Franta sunt inca departe de a se termina, e foarte probabil ca alte incidente de acest gen sa mai aiba loc in urmatoarele zile.

https://www.youtube.com/watch?v=FhR9TH3bv2s

7 COMENTARII

  1. Pacat ca nu au incendiat toate Apple Store din Paris. Ca la noi, toti saracii si derbedeii isi doresc si ei sa aiba un iPhone. Acum sarantocii din Paris au avut sansa vietii lor.

  2. Eu nu ii inteleg pe cretinii astia de jefuiesc produse apple avand innvedere ca toate au o serie si se pot localiza instant. La ce sa-l furi daca nu-l poti folosi niciodata de frica ca te vor prinde?

  3. nu e nevoie sa ii dai foc la un magazin samsung…va lua foc de la seria note si restul
    BOoom boom
    Crezi ca este o coincidenta ca georgica nu mai se afla pe aici ?!