Samsung GALAXY S10. Telefonul ce ARATA EXACT ca iPhone

Samsung GALAXY S10. Primele imagini care confirma ca telefoanele vor arata exact ca un iPhone au aparut astazi pe internet, iata cum a pregatit Samsung lansarea.

Samsung GALAXY S10 iphone

Samsung GALAXY S10. Noi imagini aparute astazi ne dezvaluie exact cum va arata viitoarea serie de telefoane care vor fi aduse pe piata de catre compania coreeana, dar si care dintre ele seamana cu iPhone. Vorbim despre telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 care vor avea ecran de 5.8 inch in versiunea Lite, ecran de 6.1 inch in versiunea standard, si ecran de 6.4 inch in versiunea Plus, imitand intreaga serie de telefoane iPhone ale companiei Apple.

Samsung GALAXY S10. Totusi, imitarea nu se limiteaza doar la dimensiuni, ci si la felul in care arata telefoanele in sine, iar daca va uitati la imaginea de mai jos probabil veti intelege la ce ma refer. In imaginea de mai jos avem prezentata versiunea Lite a Samsung GALAXY S10, iar ea seamana extrem de bine cu iPhone XR, exceptand decupajul, in rest telefonul avand margini la fel de groase, el semanand foarte bine si cu alte telefoane chinezesti lansate dupa iPhone X.

Samsung GALAXY S10 iphone xr

Samsung GALAXY S10. Telefonul ce ARATA EXACT ca iPhone

Samsung GALAXY S10. Separat de asta, in imaginea de mai jos puteti vedea cum vor arata modelele standard si Plus ale seriei de telefoane, ele urmand a avea ecrane cu diagonala de 6.1 inch si 6.4 inch. Se poate vedea foarte clar ca doar modelul Plus al Samsung GALAXY S10 va avea o camera duala frontala, aceasta fiind introdusa in perforatia din ecranul telefoanelor, si va arata foarte ciudat, insa macar nu va fi o taietura urata chiar in mijlocul acestuia.

Samsung GALAXY S10 prezentare ecrane

Samsung GALAXY S10. Desi nu-mi place nici felul in care arata versiunea plus cu acea perforatie pentru camera duala, insa raman la parerea ca este o imbunatatire fata de decupajul folosit de catre Apple pentru telefoanele iPhone. As vrea sa cred ca seria Samsung GALAXY S10 va fi apreciata de catre fani, si va fi cumparata in cantitati foarte mari, pentru ca asta aduce, in final, concurenta serioasa pe piata, si motivatie pentru a produce telefoane mai bune.