Samsung GALAXY S10. ASA va COPIA Face ID din iPhone XS

Samsung GALAXY S10. Asa va copia Face ID din iPhone XS, compania Samsung dorind sa le ofere clientilor ceva cu adevarat impresionant in telefoanele sale.

Samsung GALAXY S10 Face ID

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane ale companiei Samsung va copia Face ID din iPhone XS, acest lucru fiind destul de clar din momentul in care am vazut primele imagini care confirmau faptul ca seria de telefoane va avea doua camere principale. Ei bine, astazi avem si prima dovada clara a faptului ca seria Samsung GALAXY S10 va copia Face ID, Samsung inregistrand ca marca trei denumiri care vor fi folosite pentru sistemul de recunoastere faciala.

Samsung GALAXY S10. Conform brevetelor de marca inregistrate de catre coreeni, una dintre denumirile Dynamic Vision, Private Vision, Detect Vision, urmeaza sa fie folosita pentru acest sistem de recunoastere faciala. Indiferent care denumire va fi aleasa pentru sistemul biometric de securitate din Samsung GALAXY S10, important este ca el sa functioneze bine, pentru ca am vazut ca recunoasterea faciala din Huawei MATE 20 Pro este o gluma proasta.

Samsung GALAXY S10. ASA va COPIA Face ID din iPhone XS

Samsung GALAXY S10 Face ID marca

Samsung GALAXY S10. Cele doua camere frontale vor fi in centrul acestui sistem de recunoastere faciala, una dintre ele putand fi 3D, iar ambele ar urma sa fie ajutate de senzori cu infrarosu, si cu lase, ca in iPhone XS. Pana acum niciun producator de telefoane nu a reusit sa copieze in mod “corect” Face ID din iPhone, asa ca asteptarile privind ceea ce va oferi Samsung GALAXY S10 nu ar trebui sa fie foarte mari, deoarece ar putea fi o reala dezamagire pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Separat de sistemul de recunoastere faciala, noul model de telefon va avea deasemenea integrat si un cititor de amprente, acesta urmand a fi pozitionat sub ecran, pentru a facilita o scanare foarte rapida. Toate aceste noutati urmeaza sa fie prezentate in mod oficial pentru Samsung GALAXY S10 in cadrul Mobile World Congress 2019, iar lansarea telefoanelor ar trebui sa aiba loc in luna martie a anului 2019.