RCS & RDS. TINE Romania in TOPUL Tarilor cu Internet RAPID

RCS & RDS. Compania detinuta de catre Digi a reusit sa mentina Romania in topul tarilor cu cel mai rapid internet fix multumita investitiilor din ultimii ani.

RCS & RDS viteza

RCS & RDS. Cel mai mare furnizor de servicii de internet fix in Romania a adus tara noastra in topul celor care au cele mai mari viteze de internet fix, si o mentine acolo in continuare pe final de an 2018. RCS & RDS a fost primul operator care a oferit viteze de sute de Mbps, si apoi gigabit in Romania, iar asta a contribuit substantial la plasarea tarii noastre pe o pozitie fruntasa in topul celor care au cel mai rapid internet fix din lume in momentul de fata.

RCS & RDS. Un nou studiu publicat saptamana aceasta reconfirma faptul ca Romania nu a cazut din top 5 tari cu cel mai rapid internet fix, iar asta multumita investitiilor pe care compania le-a facut in tara noastra. In imaginea de mai jos puteti vedea topul tarilor, iar Singapore are un avantaj serios fata de tara noastra, cu viteze de pana la 175 Mbps, in comparatie cu cele de 110 Mbps inregistrate la noi, in principal multumita RCS & RDS, in subsidiar celorlalti.

RCS & RDS. TINE Romania in TOPUL Tarilor cu Internet RAPID

RCS & RDS internet rapid

RCS & RDS. Romania a urcat in acest top acum ceva timp, dupa ce au inceput sa fie oferite abonamente cu viteze de pana la 500 Mbps in Romania, si numarul conexiunilor prin fibra optica a crescut substantial. RCS & RDS a construit prima infrastructura de mare viteza pentru Romania, iar apoi Telekom, si UPC i-au urmat, iar de aici totul s-a extins spre Orange si alti operatori, iar asa tara noastra arata lumii ca e foarte avansata in ceea ce priveste vitezele de internet.

RCS & RDS. Infrastructura din tara noastra este mai noua decat cea a altor tari, si au existat investitii serioase pentru a o crea cu echipamentele de ultima generatie, toti furnizorii investind serios in asta. Romania va ramane cu siguranta in pe un loc fruntas in aceste topuri atat timp cat RCS & RDS si ceilalti furnizori vor continua sa investeasca sume serioase in echipamente si dezvoltarea infrastructurii la nivel national in Romania.

6 COMENTARII

  1. De observant ca celelalte tari din top, in afara de Koreea sunt tari minuscule unde investitia in infrastructura costa mult mai putin.