RCS & RDS. Telekom, Orange, Vodafone, DEZACTIVAREA RO-ALERT

RCS & RDS. Dezactivarea mesajelor de alerta de la RO-ALERT pentru Telekom, Orange, Vodafone poate fi facuta atat de usor pe iPhone sau telefoane Android.

RCS & RDS telekom orange vodafone ro-alert

RCS & RDS. Telekom, Orange, Vodafone pot trimite prin Cell Broadcast mesaje de la RO-ALERT catre toti clientii din Romania care detin un smartphone, insa daca nu sunteti interesati sa le primiti, atunci le puteti dezactiva. Desi RCS & RDS. Telekom, Orange, Vodafone pot trimite mesaje de la RO-ALERT prin Cell Broadcast catre orice fel de terminale Android, in cazul iPhone nu veti primi de la Digi Mobil mesae de acest gen, operatorul nefiind certificat in Romania.

RCS & RDS. Pentru a dezactiva alertele primite de la RO-ALERT pe orice telefon Android, atunci va trebui sa mergeti in meniul de setari si sa dezactivati orice are legatura cu Alertele Guvernamentale, sau Alertele Amber. E posibil ca alertele sa fie vizibile cu denumiri ca Extreme Alert, sau Severe Alert, asa cum se intampla in iPhone, iar pe RCS & RDS, Orange, Telekom, sau Vodafone puteti dezactiva complet aceste alerte de la RO-ALERT pentru a nu mai fi” deranjati de catre ele.

RCS & RDS. Telekom, Orange, Vodafone, DEZACTIVAREA RO-ALERT

RCS & RDS. Pe iPhone situatia este similara, deoarece puteti dezactiva alertele din RO-ALERT tot din meniul de setari pentru notificari, denumirile fiind aceleasi inclusiv pentru telefoanele companiei Apple. Stiti deja ca pe Orange, Telekom, sau Vodafone puteti activa primirea de alerte prin RO-ALERT de pe iPhone, dar daca pe RCS & RDS nu el puteti primi, atunci nici nu aveti ce sa dezactivati, deoarece acele optiuni de setari nu ar trebui sa fie vizibile acolo, dar daca apar, le veti putea dezactiva.

RCS & RDS. RO-ALERT este un sistem de avertizare de urgenta care este extrem de important pentru Romania, si nu v-as recomanda sa il dezactivati pe iPhone, sau Android, pentru ca va puneti viata in potential pericol. Nu le puteti cere celor de la RCS & RDS, Orange, Vodafone, sau Telekom sa dezactiveze sistemul pentru voi, trebuie sa o faceti singuri din telefoane, dar, din nou, va recomand sa nu renuntati la alertele atat de importante, care va pot salva viata.