Telefoane. Trend-ul foarte STUPID al Anului 2019

Telefoanele anului 2019 vor fi lansate sub semnul unui trend foarte stupid, iar asta pentru ca producatorii sunt in lipsa de idei, si pregatesc schimbari proaste.

telefoanele 2019

Telefoane. Anul 2019 e “chiar dupa colt”, cum spun americanii, insa inainte de a lasa in urma 2018 vedem ceea ce va marca industria smartphone in cursul anului viitor, iar asta pentru ca o schimbare mare este pregatita. Mai jos puteti vedea Vivo NEX 2, urmatoarea versiune a telefoanelor premium din seria NEX, iar spre deosebire de prima serie, aceasta nu va avea camera frontala, ci va avea un ecran secundar in carcasa, pentru a face selfie-uri.

Telefoane. Practic, pentru a putea avea o carcasa cu ecran fara margini, aproape, Vivo a decis sa implementeze un al doilea ecran in telefon, altfel oamenii nu si-ar mai putea face selfie-uri, iar multi n-ar mai cumpara telefoanele. Ca sa fiu complet sincer, nu stiu cine s-a gandit ca pentru a avea un telefon cu ecran fara margini si decupaje e nevoie de implementarea unui al doilea ecran, in loc de a ascunde camera sub ecran, sau de a merge in continuare pe solutii cu camera scoasa din lateralul carcasei.

Telefoane. Trend-ul foarte STUPID al Anului 2019

Telefoane. Chinezii au incercat sa fie inventivi in 2018, iar dupa ideea de a avea un slider care sa ridice carcasa pentru a activa camera frontala, niste “genii” s-au gandit ca doua ecrane intr-un smartphone sunt o idee excelenta. Nu ma intelegeti gresit, imi place sa vad telefoane care au ecrane cu margini aproape inexistente, nu-mi plac deloc decupajele si perforatiile din ecrane, dar cred ca solutia aceasta din Vivo NEX 2 este una dintre cele mai stupide posibile.

Telefoane. Din fericire, companii ca Apple, sau Samsung, nu vor alege solutii stupide, de acest gen, insa unii producatori o fac, pentru ca mai mult nu pot, pentru ca nu mai au ce copia de la marii producatori in acest moment. Fara a putea copia ceva de la “cei mari”, cei mici aleg sa “aduca la viata” solutiile stupide din diverse concepte, sau din brvete de inventie inregistrate de “cei mari” doar ca sa le aiba, dar care n-au vreo utilitate reala.

Voi ce parere aveti despre acest trend ?

10 COMENTARII

  1. Mai bine va spuneați doar părerea fără a spune ca sunt alți frustrați !
    Eu doar mi-am spus părerea și voi ma jigniți !
    Cine este frustrat ?

  2. Eu zic ca pentru cei care nu sunt fani selfie o sa fie Ok ! Fata ecranului contează, iar aceasta arată superb fără margini, breton, găuri sau mai știu eu ce Invenții ! Am impresia ca sunteți doar invidioși ca telefonul asta arată bine și ca Apple sau samsung nu sau gândit la aceasta implementare !

  3. Pai eu nu zic ca nu arată bine fără nimic pe display dar ecranul din spate este banal!
    Vei pune husa pe el sau ce?
    Trebuia sa nu mai pună camera in fata și nici display in spate.
    Eu vorbeam subiectiv dar voi sunteți niște scursuri !

  4. Este banal sa stai și sa întorci telefonul pentru un o poza! Spatele este oglinda și poți face poza fără a avea un ecran!
    Minte de chinezi, buni doar la copiat

  5. “Nu ma intelegeti gresit, imi place sa vad telefoane care au ecrane cu margini aproape inexistente, nu-mi plac deloc decupajele si perforatiile din ecrane, dar cred ca solutia aceasta din Vivo NEX 2 este una dintre cele mai stupide posibile”.
    Eu nu te inteleg gresit, dar ai ceva argumente pentru afirmatia asta?
    1. Este mai rau sa ai doua display-uri decat un singur ecran cu decupaj de doi lei? Care nu e nimic altceva decat un gimmick?
    2. Te deranjeaza ceva ecranul de pe spate? Iti da alergii sau ceva? Poti sa il folosesti sau nu!
    3. Te deranjeaza ca poti face selfie cu camera principala la o calitate mai buna?
    4. Iti lipseste defectul ala din ecranul iphone?
    5. E dureros cand saracii aia vand telefoane cu doua ecrane la juma’ de pret fata de iphone xr?
    6. Care este treaba stupida in toata treaba asta? Lipsa celui de al doilea ecran de pe iphone?

    Stiam ca telefoanele cu display mai mare de 3.5″ (mai tarziu 4″ si apoi 4.7″) sunt stupide si ca acum samsung CLONEAZA dimensiunile URIASE de la iphone, dar care e treaba cu telefoanele cu doua ecrane? Un singur argument.
    Ai facut o afirmatie, trebuie sa ai un argument.

    PS: Sa ma ignore binecunoscutii pacalici stupizi de pe site-ul asta. Stiu ca va credeti bogati pentru ca detineti un iphone. Eu sunt sarac, n-am dinti de aur, trening adidas cu pantofi armani si carcasa Versace cu strasuri pe telefon. Va rog sa ma ignorati.