Vivo NEX 2. UIMITOR, Schimbare URIASA de Design

Vivo NEX 2. Primele poze cu noul model de telefon ne arata o schimbare uriasa de design pentru o serie care a schimbat lumea smartphone asa cum o stim.

Vivo NEX 2

Vivo NEX 2. Cea de-a doua versiune a telefonului, care a contribuit intr-o foarte mare masura la schimbarea pietei smartphone pentru totdeauna, ne arata ca in China exista aspiratii si mai mari pentru viitorul acestui gen de telefoane. Mai exact, spre deosebire de prima versiune din serie, Vivo NEX 2 vine fara camera frontala, care in versiunea initiala putea fi ridicata din carcasa cu o glisare, ci vine cu un ecran secundar, si doar o camera principala disponibila.

Vivo NEX 2. Ceea ce vedem aici este o inspirare de la ZTE NUBIA X, telefonul care are un ecran secundar in carcasa, si nu are camera frontala, chinezii parand sa fie toti in aceeasi “minte” pentru schimbarea modului in care arata telefoanele. Pana acum acest gen de telefoane n-au avut succes atat de mare, desi aduc o experienta complet diferita de a inregistra selfie-uri, dar poate ca lansarea Vivo NEX 2 va aduce mai multa incredere in ideea de a elimina camerele frontale din telefoane.

Vivo NEX 2. UIMITOR, Cum arata Telefonul

Vivo NEX 2 design

Vivo NEX 2. Ecranele secundare pentru telefoane sunt prezentate ca foarte utile, capabile sa permita controlarea tuturor functiilor ale smartphone-urilor, dar pentru asta exista ecranele principale ale dispozitivelor. In cazul Vivo NEX 2, ecranul secundar va fi util doar pentru inregistrarea de selfie-uri folosind camera principala, care oricum este cu mult mai buna decat orice fel de camera frontala puteau integra chinezii in aceste telefoane, deci nimeni nu pierde ceva.

Vivo NEX 2. Singura parte buna la acest tip de design-ul sta in faptul ca ecranele pot acoperi panoul frontal aproape in intregime, fara vreo margine groasa, in partea inferioara, sau in cea superioara. Daca Vivo NEX 2 va fi lansat in curand, atunci OPPO va lansa deasemenea ceva similar, iar asta pentru ca ambele companii fac parte din acelasi grup, iari ideile sunt imprumutate de la o companie la alta fara vreo problema intre ele.