Android 9. TOATE NOUTATILE pentru Telefoane Samsung

Android 9. Toate noutatile pentru telefoanele Samsung sunt prezentate inainte ca actualizarea sa fie lansata in mod oficial, iata ce schimbari mari aduce.

Android 9 noutati

Android 9. Multiple versiuni beta ale sistemului de operare au fost lansate pentru telefoanele Samsung pana in prezent, coreenii dorind sa dezvolte cat mai repede actualizarea care va fi lansata pentru clientii din intreaga lume. Android 9 vine cu multe noutati de la compania Google, insa pentru telefoanele Samsung va exista si o alta schimbare importanta, ea venind direct de la coreeni sub forma One UI, o interfata complet noua pentru aceste modele de telefoane.

Android 9. In versiunile beta ale sistemului de operare lansate pana acum pentru telefoanele Samsung au fost prezentate cam toate noutatile importante de care utilizatorii ar trebui sa stie, iar mai jos le vedeti pe toate. Pana acum, Android 9 a fost oferit in versiune beta pentru Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY NOTE 9, astfel ca toti cei care au cumparat aceste modele de telefoane au putut vedea ce fel de imbunatatiri semnificative vor fi oferite pentru ei.

Android 9. TOATE NOUTATILE pentru Telefoane Samsung

Android 9. De la dark mode si pana la noul sistem de multitasking imprumutat de la telefoanele iPhone, noua versiune a sistemului de operare aduce foarte multe schimbari asteptate de catre foarte multi dintre clienti. Samsung a adaugat si unele schimbari proprii pentru Android 9, astfel incat interfata sistemului de operare sa fie mai prietenoasa cu utilizatorii, mai usor de recunoscut, si gandita intr-un asemenea mod incat sa fie pe placul mai multor clienti care cumpara telefoanele.

Android 9. Cei de la Samsung au spus ca intentioneaza sa lanseze actualizare apentru unele modele de telefoane chiar in cursul lunii ianuarie, ea urmand a fi oferita si pentru alte modele de telefoane in lunile urmatoare. Desigur ca de la promisiune si pana la ceva real este o cale foarte lunga, insa Android 9 se anunta a fi extrem de interesant pentru telefoanele Samsung, iar in aceste clipuri video puteti vedea toate noutatile pregatite pentru toata lumea.

6 COMENTARII

  1. La ei nu prea se întâmplă multe.scot un telefon sau un update și gata,la Samsung mai mor niste angajați,mai apare un telefon pliabil,Huawei e interzisa în cate o țară în fiecare zi.Aici vezi mai multe despre android decât apple

  2. Da, ca sunt unii care asteapta cate 1 an un amarat de update si se incalzesc la cateva zeci de articole cum o sa arate android 9 cand altii se pregatesc de android 10. Si nu sunt bucurosi, probabil este ultimul lor update in aia 2 ani cat tine cate o tigaie Samsung cu suportul de la fabrica mama.