Android 9. Samsung ARATA NOUTATILE pentru Telefoane

Android 9. Samsung a inceput sa promoveze noutatile importante care vor fi disponibile in telefoanele sale, iata ce schimbari va oferi compania coreeana.

android 9 samsung telefoane

Android 9. Samsung pregateste in momentul de fata lansare actualizarii sistemului de operare pentru telefoanele din lumea intreaga, Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY NOTE 9 avand versiunile beta disponibile acum. Una dintre cele mai mari schimbari pregatite pentru Android 9 de catre compania Samsung este One UI, o regandire a Samsung Experience care are menirea de a pune in centru ceea ce este important pentru clientii sai din lumea intreaga.

Android 9. Stiind cat de importanta este actualizarea pentru sistemul de operare si telefoanele sale, compania coreeana a publicat clipul video de mai jos in care demonstreaza noutatile de care utilizatorii vor avea parte. Vorbim aici despre noutatile pentru One UI pe care Android 9 le va aduce in toate telefoanele Samsung compatibile, interfata standard a sistemului de operare fiind imbunatatita pentru a aduce noutati serioase de care utilizatorii sa se poata bucura intr-adevar.

Android 9. Samsung ARATA NOUTATILE pentru Telefoane

Android 9. Samsung pune accent in clipul video de de mai sus pe schimbarile de interfata care pun in atentia oamenilor elementele de design ce permit controlarea mai usoara a aplicatiilor din telefoane. Desi nu este vizibil chiar atat de usor, Samsung promoveaza inclusiv noul dark mode din One UI, dar si faptul ca pentru Android 9 a gandit o potrivire a culorilor din interfata sistemului de operare cu cea existenta pentru carcasele telefoanelor, ceva ce va conta pentru foarte multa lume.

Android 9. In momentul de fata exista cateva versiuni beta ale sistemului de operare lansate de catre Samsung pentru telefoanele compatibile, iar ele vor continua sa vina, pentru ca One UI este departe de a fi perfect, dupa cum unii stiti deja. Android 9 urmeaza sa fie lansat in mod oficial pentru telefoanele Samsung undeva prin cursul lunii ianuarie, insa totul doar daca noutatile vor fi suficient de bine pregatite pentru a functiona asa cum trebuie pentru clienti.

25 COMENTARII

  1. Iconițele alea…ai de plm, făcute în Paint? Samsung tot la Android 8 e încă?! :)))

    Ăștia lansează Android 9 când Google mai este puțin și anunță Android 10.

  2. Update-urile de securitate vin lunar. Deci, mai nou este o problema faptul ca o companie vrea sa se asigure ca nu ai problema de securitate cu device-ul tau.

  3. E rau ca lume primeste updateuri
    Ce importanta are samsung rau ca nu ofera updateuri apple ofera ios 12 la iphone 5s care a iesit acum 5 ani dar samsung ….

  4. Ai specificat daca “poți să îl pui”, eu ți-am răspuns exact la întrebarea respectivă. Samsung livrează update-uri de soft 2 ani, daca ar livra update-ul ar funcționa deoarece cu Root se poate.