Huawei. ANUNT NEASTEPTAT facut de catre Orange

Huawei. Un anunt neasteptat este facut de catre compania Orange cu privire la compania chinezeasca, iata ce decizie radicala a fost luata de catre francezi.

huawei orange

Huawei. Problemele pentru compania chinezeasca nu se opresc deoarece Orange a facut, prin vocea presedintelui grupului sau, Stephane Richard, un anunt foarte important cu privire la produsele partenerului sau. Mai exact, in cadrul unui eveniment organizat la Paris de catre Orange, la care au participat si reprezentanti ai Telekom, a fost anuntat faptul ca echipamentele companiei Huawei nu vor fi folosite pentru viitoarele retele 5G de ultima generatie.

Huawei. Fiind unul dintre cele mai mari grupuri telecom de pe planeta, anuntul este unul foarte important, care arata ca toate avertismentele facute de catre americani sunt luate in serios de catre foarte multe tari, si chiar companii. Daca Orange a anuntat ca nu va folosi echipamente 5G pentru viitoarele retele de telefonie mobila 5G, in nicio tara in care are retele, atunci Huawei va pierde foarte multi bani, insa si din cauza impactului pe care decizia o are pentru alti operatori.

Huawei. ANUNT NEASTEPTAT facut de catre Orange

Huawei. Daca un operator ca Orange a decis sa nu foloseasca echipamente ale companiei chinezesti, atunci altii se vor uita serios spre alte optiuni, iar de aici au de castigat ceilalti producatori de echipamente de telecomunicatii. Separat de Orange, este de asteptat ca si celelalte grupuri telecom mari sa anunte ca vor renunta la echipamentele celor de la Huawei pentru viitoarele retele de telefonie mobila 5G, guvernele tarilor unde sunt compatiile mama urmand a le impune, cel mai probabil, asta.

In France, Orange SA said Wednesday it won’t use Huawei gear to build fifth-generation wireless networks, after BT Group Plc in the U.K. pledged to rip out some of the company’s equipment. We don’t foresee calling on Huawei for 5G.We are working with our traditional partners – they are Ericsson and Nokia.

Huawei. In momentul de fata compania chinezeasca are parte de lovitura dupa lovitura din cauza problemelor de securitate pe care le au echipamentele sale, iar ele se vor intensifica in urmatoarele saptamani, si in 2019. E de asteptat ca toate tarile importante sa interzica folosirea echipamentelor 5G pentru viitoarele retele de telefonie mobila, iar marii operatori sa gaseasca solutii alternative la companii precum Nokia, Samsung, Ericsson, si nu numai.

7 COMENTARII

  1. Păi Orange oricum nu prea a folosit echipamente Huawei nici pentru 3G, 4G…mai mult Vodafone au colaborat cu ei în dezvoltarea rețelelor.
    Pe de altă parte, una din cele mai mari țări din Europa, Germania, a declarat că nu interzice Huawei pentru dezvoltarea 5G deoarece nu există nici o dovadă la acuzațiile aduse, astfel Huawei având acces la contracte de 80 miliarde euro doar în Germania.

  2. În Germania se pare că oficialii sunt din ce în ce mai prudenți în legătură cu implicarea Huawei în construirea rețelei 5G a țării. Deși este prea devreme pentru ca autoritățile germane să interzică Huawei, în anumite ministere se intensifică îngrijorările. „Influența americană asupra acestui aspect s-a intensificiat recent”, a declarat un oficial german care a vrut să rămână sub protecția anonimatului.

  3. Problema pe care SUA o are cu China si am aflat-o de pe un alt site care ofera informații utile: ” În China este o lege aprobată în 2017, care spune că organizaţiile şi companiile “TREBUIE să coopereze, să susţină şi să colaboreze cu agenţiile de securitate”.”
    De aici a plecat toata nebunia asta cu spionatul.

  4. Reports have claimed that members of Germany’s interior and foreign ministries reportedly hope to convince the country’s government to consider banning mobile operators from procuring 5G telecoms equipment from Chinese manufacturers including Huawei due to national security fears.
    So far, the discussion in Germany on 5G has focused on coverage of next generation networks, but Reuters claims there has been a late push to discuss the security implications.
    Se stinge usor lumina 5G, a Huawei, in Europa.