Huawei. ANUNT NEASTEPTAT facut de catre Orange

Huawei. Un anunt neasteptat este facut de catre compania Orange cu privire la compania chinezeasca, iata ce decizie radicala a fost luata de catre francezi.

7

huawei orange

Huawei. Problemele pentru compania chinezeasca nu se opresc deoarece Orange a facut, prin vocea presedintelui grupului sau, Stephane Richard, un anunt foarte important cu privire la produsele partenerului sau. Mai exact, in cadrul unui eveniment organizat la Paris de catre Orange, la care au participat si reprezentanti ai Telekom, a fost anuntat faptul ca echipamentele companiei Huawei nu vor fi folosite pentru viitoarele retele 5G de ultima generatie.

Huawei. Fiind unul dintre cele mai mari grupuri telecom de pe planeta, anuntul este unul foarte important, care arata ca toate avertismentele facute de catre americani sunt luate in serios de catre foarte multe tari, si chiar companii. Daca Orange a anuntat ca nu va folosi echipamente 5G pentru viitoarele retele de telefonie mobila 5G, in nicio tara in care are retele, atunci Huawei va pierde foarte multi bani, insa si din cauza impactului pe care decizia o are pentru alti operatori.

Huawei. ANUNT NEASTEPTAT facut de catre Orange

Huawei. Daca un operator ca Orange a decis sa nu foloseasca echipamente ale companiei chinezesti, atunci altii se vor uita serios spre alte optiuni, iar de aici au de castigat ceilalti producatori de echipamente de telecomunicatii. Separat de Orange, este de asteptat ca si celelalte grupuri telecom mari sa anunte ca vor renunta la echipamentele celor de la Huawei pentru viitoarele retele de telefonie mobila 5G, guvernele tarilor unde sunt compatiile mama urmand a le impune, cel mai probabil, asta.

In France, Orange SA said Wednesday it won’t use Huawei gear to build fifth-generation wireless networks, after BT Group Plc in the U.K. pledged to rip out some of the company’s equipment. We don’t foresee calling on Huawei for 5G.We are working with our traditional partners – they are Ericsson and Nokia.

Huawei. In momentul de fata compania chinezeasca are parte de lovitura dupa lovitura din cauza problemelor de securitate pe care le au echipamentele sale, iar ele se vor intensifica in urmatoarele saptamani, si in 2019. E de asteptat ca toate tarile importante sa interzica folosirea echipamentelor 5G pentru viitoarele retele de telefonie mobila, iar marii operatori sa gaseasca solutii alternative la companii precum Nokia, Samsung, Ericsson, si nu numai.