Huawei P30 PRO. DEZAMAGIRE fata de GALAXY S10

Huawei P30 PRO. O mare dezamagire in comparatie cu Samsung GALAXY S10 este dezvaluita astazi, compania chinezeasca luand o decizie discutabila pentru telefon.

Huawei P30 PRO dezamagire

Huawei P30 PRO. Astazi avem parte de noi imagini care ne prezinta cum ar trebui sa arate noul ecran pe care compania chinezeasca ar trebui sa-l foloseasca in telefon, desi in realitatea e posibil sa fie doar versiunea standard. Primele presupuse folii de protectie pentru ecranul Huawei P30 PRO apar in imaginea de mai jos, ele fiind comparate cu cele pentru Samsung GALAXY S10, sau versiunea Plus, si arata ca ecranul nu va avea margini chiar atat de subtiri.

Huawei P30 PRO. Zvonuri aparute zilele trecute anuntau faptul ca noul model de telefon va avea un decupaj in partea superioara a carcasei pentru ca va ramane cu sistmeul de securitate biometrica, deci folia de mai jos e pentru un alt model. Chiar si asa, ea ne arata totusi ca Huawei P30 PRO va avea, separat de decupajul mare din partea superioara a ecranului, si o “barba” in partea inferioara, aceasta fiind denumirea folosita de chinezi pentru marginea groasa din partea de jos.

Huawei P30 PRO. DEZAMAGIRE fata de GALAXY S10

Huawei P30 PRO dezamagire galaxy s10

Huawei P30 PRO. Cei care au facut aceste folii de protectie pentru ecran se asteapta ca totul sa fie similar cu Huawei P20 PRO, ceea ce nu e adevarat in cazul decupajului, insa pentru partea inferioara a ecranului, e exact ce am mai vazut. Huawei P30 PRO va semana foarte bine cu iPhone XS, asa cum Huawei MATE 20 Pro seamana cu telefonul Apple, insa va semana si cu Samsung GALAXY S10, pentru ca va avea ecranul curbat, doar ca design-ul va fi mai urat.

Huawei P30 PRO. Sistemul de recunoastere faciala din telefoanele Huawei nu a fost la fel de laudat precum Face ID, probabil si din cauza vanzarilor mai mici, dar el a fost demonstrat ca fiind mai mult o problema, decat altceva. Decizia de a tine un decupaj urat in Huawei P30 PRO in loc sa se integreze un cititor de amprente, si doar o perforatie pentru camera, arata ca Huawei nu e dispusa sa faca trecerea spre nou, si vrea sa ramana in 2017, acolo unde a ramas si Apple, cel putin cu design-ul.

4 COMENTARII

  1. Daca vede Serban ca mizeriile astea de la Samsung nu au ecrane mutilate isi da ban singur ;))) Nuuu ,, fara ban adminule ca iar se umple site-ul de lacrimi si suspine ca a murit saracul Srb Srb ??